В Україні надрукували першу банкноту номіналом 1000 грн

5
16

Нову банкноту вже скоро представлять громадськості.

Про це інформує УНН, посилаючись на джерело в Нацбанку.

За словами співрозмовника, було кілька варіантів оформлення банкноти, але він не знає точно, який саме варіант був затверджений.

На купюрі, скоріш за все, буде зображений академік Володимир Вернадський.

До речі, коли в 2016 році анонсувався випуск купюри номіналом в тисячу гривень, тоді передбачалося, що на ній буде зображений письменник Пантелеймон Куліш.

Дивіться також, як в Мукачеві збирають гроші для хворих дітей, яких взагалі не існує

Коментарі

Ш
Шпрота

Прибалти так здорово живуть, що половина їх звалила за межі батьківщини в пошуках роботи. ЄС - це преференції для одних, і дуля для їнших.

Д2
До 23:51

Простий приклад,російськомовні прибалти,тобто росіяни і чути ни хотять за історичеську родіну.Увчили язик держави проживання,дістали європейські паспорти,тобто вільний шенген.Твоя любима росія заморожує пенсії кацапам на20 ЛЕТ,ДЕНЕГ НЕТ ,НО ВЫ ДЕРЖИТЕСЬ,Автомобіль був,хата була,але це можна було заробити тільки НА СЕВЕРЕ,НА РОДИНЕ ГУЛАГА.Так що пацан,вчи краще історію тих часів,або якщо ти житель західної україни,спитай старших.

Ц
Центровський

Миколi Правильно, лишилися лише шпроти, бо вся друга продукцiя яку випускали в твому совку оказалася абсолютно неконкурентна у Европi.

Ц
Центровський

Останньму. Шо? Пхахаха ти ще скажи шо Прибалтика в СССР жила лiпше чим в ЕС) Не смiши народ чоловiчку,побiгли до Европи бо вiдкрили границi, кiби СССР в той час тоже так зробив, вобще всi би повтiкали iз того совка! Но тепер в прибалтiйських краiнах рiвень життя в 10 раз лiпший, особенно в Естонii.

МД
Микола до 09:06

На рахунок Чорнобильскої АЕС то це була сама сучасна станцiя! Аварiя сталася через звичайне воровство будiвельних матерiалiв, вiдступ вiд технологiї будiвництва,та не компeтентнiсть обслуговуючого персонала. Сама безпечна АЕС Фукусiма в Японiї також вибухла,але про це вже нiхто не вспоминать. Якщо так погано жили СРСР, то як из 40 рублями ранiше робили свальбу де гуляло пiв села три днi подряд? Як чоловiк за рiк мiг заробити на будинок, коли сьогоднi на такий будинок прийшлось би йому працювати 30 рокiв вiдкладуючи i нiчого не втрачаючи. Люди ще памятавуть тi часи, хто бажав то мав все, як власний будинок так i автомобiль i дорогi речi. Сьогоднi це вже сон, який через рiзного рода Шарикових вже не повернеться.Цi Шарикови живуть на спадщину УРСР, яку залюбки продають за копiйки рахуючи себе великими державними дiячами. Прибалтика таки була СРСР, життя там було скоро як Європi, як тiльки вiдокремились не стало роботи, всi побiгли до Європи.Так що залишилося, -тiльки шпроти!

Д0
До 09:06

Позеравучи на таких як ти, розумієш шо благодаря зомбоящикови(1+1, ICTV і т.д) люди живуть вже у другів реальності.

0
00:12

У тої УРСР вілікі здобутки,йинна чорнобильська атомна чого стойить.Ци ни так витирани соцбріхні.Прості смертні в УРСР заробляли 40 крб , тачка совіцька стойила 5ооо крб.Рунятися требана на прибалтику,яку росії треба буде доганяти років 50.Івто кіть нафта подорожать.Учора Голандія указала кацапам дулю.Чириз пару днів бизвізовий.Шавки руські В Україні будуть в УДАРІ.

В
Ветерану

Скоро майдануті приймуть закон "За заперечення критики здобутків УРСР". Шавки амерів вятровичі та сюмари попіклуються.

В
Ветеран

На час розпаду Союзу , Україна займала 15 місце по багатству ..... Сьогодні нехай простий смертний попробує в аварії пошкодити наворочену тачку знатного жуліка або злодія....і порозумієш відразу , що даремно на світ народивса. Україна тебе не захистить

Х
ххL

Коли друкувуть такi купюри, з таким високим номiналом, це означає що слiд чекати чергового обiсцiнювання гривнi. Курс долара знову пiдросте, а з ним виростуть i цiни на все, населення в черговий раз буде буде пограбованно, ще бiльше зубожiння не загорами, чекайте. Сьогоднiшнiй Українi до радянськiй України як вiд неба до землi, кара прийшла саме тепер, ця кара повсюду, куди не кинь оком, не розумiю чим гордяться по декотрi коли результати всi негативнi. Спаливши свою хату i радоватися тому що нiде жити i це перемога, це для психiчно хворих, а тi хто чекає що їм хтось побудує нову хату, довго чекати прийдеться, може i життя поколiнь не вистачить.

ДВ
До Вано

Вано,хотя який ти грузин.Ти пудстілка кацапська.Україна ся урвала із кари совицької.А твоя кацапія,як ото у всіх народів анікдот-доганяли її ни давалася,чинили ї,урвалася...

Д"
до "вано "

ти правий , інфляція і геноцид набирають обороти , ціни в космосі , пенсія нижче плінтуса , економіка в жопі повній ,мережі заборонили , цензуру ввели , що далі ? податки на воздух , концтабори і репресії ??! прототип Сталіна во всій його красі.... ,

В
Вано

Причому давно. І гривні і Україні. Геноцид Пороха долбаного жида вонячого набирає оборотів

O
oooo

оооо все пипец гривне

А
Автор

Чомусь на жодній купюрі не має Святослава Хороброго, а фейс високопоставленого масона Куліша претендує стати "обличчям" української валюти. Так хто все ж таки рулить в Україні? Власне, це не дивно, оскільки Нац банк є структурним підрозділом не Держави, а Федеральної резервної системи, яка нам штучно підняла процентні ставки, аби Україна не могла економічно розвиватися.

/
///

Пiнзiя 1 банкнота....

Читайте також