В Україні планують ввести безкоштовне розмитнення "євроблях" для деяких категорій населення

14
9

Якщо парламент ухвалить законопроект, то українці, авто яких було викрадено або знищено під час війни, зможуть отримати пільги.

В Україні можуть повернути «нульову» розмитнення авто для деяких громадян. У Раді запропонували зменшити фінансове навантаження на українців, які постраждали від війни.

До парламенту внесли законопроєкт “Про внесення змін до підрозділу 10 розділу XX “Перехідні положення” Податкового кодексу України”, зареєстрований за номером №9209.

Якщо авто було викрадено або знищено, громадяни матимуть змогу ввезти нові автомобілі без сплати мит, ПДВ та акцизного збору. При цьому факт угону чи знищення машини потрібно буде підтвердити.

Фізичні та юридичні особи, які втратили свій автомобіль через військові дії, отримають право на пільгове ввезення автомобілів у кількості, що не перевищує кількість втрачених транспортних засобів.

Ті ж громадяни, авто яких були знищені, отримають компенсацію. Для цього потрібно буде мати витяг з реєстру досудових розслідувань та висновок, що засвідчує непоправний стан автомобіля.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Ділашиско

Наберу переселенців за 100 $ та будеме лафетами по 10-20 машин у динь завозити. Най лем закон приймуть. Порішаєме всьо. Маєме связі всяде

С
СРСР

Так було при совітах. Теж придумали схему ввозу авто на інвалідах і не лем "афганців" . А ко такі "афганці" ? Окупантами були , є і вже залишаться до кінця свого існування.

ФЛ
Феодальний лад

В кого є багато грошей або родичі при владі той може практично все, а бідняки як безправні раби

Б
Бачі

Як вже задовбали ці вибіркові дозволи- платформа для «заробітку». Виїхати можна, але треба порішати, в армію тоже можна не йти, але порішати треба та і бляху можна, але треба порішати- країна можливостей.

ПУ
Пані у жупані

Канешно путін, ці люди у моцкалів вчилися жити на взятках і один другому на голову лізти. Феодальний лад в росії і україні остався аж до сьогодні

М
мкчв

Вже вижу як бачіко якому спалили москвича десь під Херсоном заганяє Майбах, звичацно ж через ділаша. А бачіко дістане свої 200 баксів. Це та країна, де схеми рождаються скоріше ніж закони під них

У1
уд 16:19

Відів я на кінцьови дрони і таких як ти, сомаре. Із-за таких як ти ниська война.

ВС
Ворогу смерть!

Любий цукобик, який без потреби купує "крутішу" бляху під свою гузицю, а не купує дрони для всу, має бути прирівнений до ворога народу. Унизу цука людей побила на смерть.

КП
Кіслий перекуп

Куплю свіжу машинку недорого.

Читайте також