В Україні пишуть майже на усіх політиків та багатіїв секс-компромати (ВІДЕО)

51
0

Сауна чи лазня - це не лише місце, де можна гарно попаритись та розслабитись, але й місце, де на будь-кого можна записати відео-компромат.

Як з'ясували журналісти програми "Гроші", власники таких закладів дуже часто встановлюють у кімнатах відпочинку приховані відеокамери та мікрофони, на які фільмують небідних клієнтів.

Згодом пікантні кадри пропонують купити за чималу суму грошей. "Доїти" таких клієнтів, які вже потрапили на гачок, можна нескінченно довго.
 
При цьому, політиків та можновладців найчастіше знімають державні силові структури, а от на бізнесменів полюють і приватні контори, які мають "дах" у тих же таки силовиків.
 
За словами фахівців, на сьогодні вже кожна друга сауна у Києві оснащена прихованим відеоспостереженням. Журналісти вирішили перевірити, чи дійсно це так, і зі спеціальним приладом, яким можна виявити мініатюрну техніку, пройшлись по декількох саунах.
 
Як показала практика, дешеві лазні не граються з такого роду технікою, скоріш за все через те, що не мають особливо заможних та важливих клієнтів. А от заклад, у якому година відпочинку коштує від 1000 грн попався на прихованій відеозйомці. Камера була встановлена прямо перед ліжком і замаскована під аудіодинамік.
 
Варто зазначити, що зібраний компромат не обов'язково спливає відразу. Його можуть використати і через рік, і через 10 років, коли буде потреба.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також