В Україні розпочалась реєстрація на лотерею «Грін Кард»

4
0

на 2010 рік

Для тих, хто бажає емігрувати в Сполучені Штати Америки, з 2 жовтня в Україні розпочалась реєстрація на Диверсифікаційну лотерею «Грін Кард» на 2010 рік. Заявку можна подавати до 1 грудня цього року. Про це на прес-конференції в Ужгороді повідомив Віце-Консул США Леон Гендін. 



«Хочу наголосити, що немає жодних представництв, жодних посередників, які могли б вплинути на процес отримання візи. Реєстрація для участі у програмі безкоштовна, консульський збір слід сплатити лише у разі виграшу», - сказав віце-консул. 



Він також повідомив, що на прийом у консульстві можна записатися за тел. (044) 207 70 71. 



Леон Гендін звернувся до закарпатців із застереженням про існуюче візове шахрайство та закликав не довіряти агенціям, які пропонують допомогу у реєстрації в лотереї. Консульство працює з людьми лише особисто, без жодних посередників. «Ви можете потребувати сторонньої допомоги лише для перекладу даних анкети англійською мовою», - сказав пан Гендін. 



Наразі стати учасником програми можна за допомогою інтернету, заповнивши анкету на веб-сайті Державного департаменту Сполучених Штатів Америки за адресою: http://www.dvlottery.state.gov. Необхідну інформацію можна отримати на сайті Посольства США в Україні за адресою: http://kiev.usembassy.gov. Переможців обирає комп’ютер серед усіх зареєстрованих учасників. Останні повинні мати повну середню освіту. 



 



За 2007 рік візу за програмою «Грін кард» отримали близько 3 тисяч українців. 



У Європі саме українці наймасовіше претендують на американське громадянство за допомогою «Грін Кард».



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також