В Україні з'являться зелені автомобільні номери

50
8

Зелені номери вводять для електромобілів.

Так, на сайті Верховної ради повідомляють, що законом доручається Міністерству внутрішніх справ, Мінекономрозвитку, Мінрегіону, Міністерству охорони здоров'я, Державній службі з надзвичайних ситуацій протягом 6 місяців після офіційної публікації документа ввести номера для електромобілів із зеленим кольором шрифту, а також встановити вимоги до паркомісць для електрокарів. Також законом даним відомствам доручається вести дорожні знаки "Для електромобілів", "Крім електромобілів", "Станція зарядки електромобілів".

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський підписав відповідний Закон, й він набуде чинності з 1 січня 2020 року.

Також документ передбачає штрафи за порушення вимог до паркомісць для електромобілів. Законом визначаються штрафи в розмірі 340-510 гривень за зупинку або стоянку авто на місці для електрокарів або створення перешкод водіям таких авто.

Інспекторам з паркування надається право в такому випадку затримати автомобіль порушника, у тому числі за допомогою евакуатора.

Коментарі

В
Василь

Зелень,сходи до лікаря ,щось з тобою не те.

З
Зелень

Тепер всьо має бути зелене і машлики тоже .Уявляєте:СВАЛЬБА-а всі убраті у зеленоє;НОВИЙ РІК-Київ- усі ідуть у зеленому;автобуси трамваї поїзди та шо там самольоти всі зелені по Дніпру запустили трамвайчик і тот зелений.....

П
Пенсіонер

Троцкій ти не прав мені повисили на 3.35грн

Т
Троцкій

"На вкраденні пенсії в пенсіонерів" - но тепер у нас новий вождь. Щось пенсії не підскочили догори. Зуб даю - Зеленський краде пенсії як і папереднік. Наступний за Зеленським вождь теж повинен посадити в тюрму хряка-зе.

М
місцевий

а коли,іди у керт попрацюй мало,сидиш і критикуеш,ко генпрокурор і міністр мвд,коли нові назначать тоді і тявкай

АК
А коли?

і весна вже пройшла і парламент помінявся і літо закінчується а ЗЕ нікого як обіцяв так і непосадив а хряк-парашенко на волі гуляє на вкраденні пенсії в пенсіонерів і очевидно що Зе це влаштовує...так і до імпічменту зе недалеко вже!

ДХ
До хто:

На паркмісті для електрокара є завжди розетка для зарядки акумулятора, такі авто завжди заражаються. Тому, для них виділяються окремі місця, щоб власники могли не лише припарковати машину, а і зарядити її. Розетки в Германії є на всіх парковках, біля магазинів, на вулицях і т.д. І до речі за саму парковку платити власникам електрокарів не треба.

Х
Хто

А яка різниця між електро і обичним автомобілем? Я в плані те що паркоміст! Розумію інвалідам но до чого електрокар

Читайте також