В Україні з'явилася перша "червона" область

9
6

З 15 жовтня на території Херсонська область переходить у "червону" зону епідемічної небезпеки через поширення COVID-19.

Як повідомляє міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у Telegram-каналі, таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"З 00 години 00 хвилин 15 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Херсонської області, та застосувати на території Херсонської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки", — йдеться в рішенні комісії з ТЕБ та НС,

Нагадаємо, вже за два тижні Закарпаття може опинитися в "червоній" зоні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

З
Зауважливий

Але нічого - в мене від тролінгу так пукан рве , що зима буде теплою !!!

З
Зауважливий

А насправді все із-за неможливості закупити газ . Від газу і нафта , і електроенергія підвищаться пропорційно . Отже , все населення потрібно загнати у їхні резервуари . А ви про що подумали ? Про відвідування ресторанів , фітнес-центрів і іншого непотребу для громадян України, в якій ці ж громадяни немають за що прохарчуватися ???

М
Мда

Фольга на голові поможе от спутніка америцького, але треба щи бункер дома построїти, бо вже свербить голова од тої фольги

Ш
Шофер

Я би тих плугів і в маршрутку городську не пустив. Най пішки ходять по свіжому воздуху

Д
Дядя

Спасибо верующим в теорию «жидкого чипования и тайного управления миром с космоса». Чтобы вы никогда не прививались. Но и скорую вызывать не стоит.

Е
Е

Наконец-то карантин! Как соскучилась.

Читайте також