В Україні з’явився свій Хатіко (ВІДЕО)

9
0

Свого господаря шукає собака Бася. Місяць тому із сумними очима вона зустрічала пасажирів на автобусній зупинці у Києві. Однак завжди залишалася сама. Підібрали її небайдужі перехожі. Але і від нової господарки собака не раз тікала до тролейбуса та автобуса.

Коли приїздить тролейбус, вона сідає коло дверей і чекає.

Нова власниця забрала її просто із зупинки громадського транспорту. Те, що Бася була домашньою, дівчина зрозуміла одразу. Остаточно у цьому переконалася, щойно привезла її додому. Бася одразу вляглася на диван. А ще одразу продемонструвала, наскільки вона ревнива. Але навіть після місяця спільного життя собака постійно тікає до якогось транспорту і намагається у нього сісти.

Хто знає, може якийсь автобус чи тролейбус зіграв із Басею злий жарт. Можливо, вона не встигла увійти до салону або помилково туди ввійшла. А собака – не людина, маршрутів не знає і не розкаже, де живе. Тому тепер ій залишається сподіватися хіба на фортуну. Можливо, одного дня вона таки сяде у транспорт, де їде її господар. Нова власниця уже не раз намагался його знайти. Розклеювала у районі оголошення, питала у місцевій ветеринарній клініці. Усе марно. Намагалася знайти власника навіть через кондукторів, але ті, як один, навіть говорити не хотіли.

Тепер у дівчини єдина надія, що після сюжету ТСН, хазяїн чи хазяйка впізнають свою кудлату подругу і розкажуть про її загадкову історію. Або ж Бася просто отримає нового господаря і на автобусній зупинці їй більше ніколи не доведеться стояти самій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також