В українців забирають допомогу при народженні дитини

7
13

За новим урядовим законопроектом соцдопомогу при народженні дитини можуть втратити до 80% українців.

 

Кабмін вважає, що більшості українців соцдопомога на дитину не потрібна
У Верховній Раді зареєстровано законопроект, який змінює порядок нарахування виплат при народженні дитини.
Наразі за народження першої дитини українська родину отримує близько 27 тисяч гривень, за другу - 54 і третю - 109.
 
Для отримання цих грошей за новим законом треба буде подати довідку про склад родини і доходи усіх її членів. Раніше таких документів не вимагали.
 
Мета урядовців - відсіяти від отримувачів соціальної допомоги заможних громадян. У Мінсоцполітики запевняють, що в Україні є лише 20% людей, які насправді потребують державної допомоги.
 
Варто відзначити, що два тижні тому прем'єр-міністр Микола Азаров заявляв, що Кабінет Міністрів має намір розширити перелік категорій малозабезпечених сімей з дітьми, яким надається державна соціальна допомога.
 
Як повідомлялось, з 1 грудня уряд по всіх областях розпочне експеримент "Непрямі методи оцінки доходів громадян". Перевірятимуть матерів-одиначок, які претендують на соціальну допомогу. Про їхні доходи інспектори управлінь праці і соціального захисту розпитуватимуть сусідів.
 
Соціальну допомогу не призначатимуть тим жінкам, які мають кондиціонер, сучасний велосипед, скутер, посудомийну машину, хто робить ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Також інспектори цікавитимуться наявністю співмешканців і квартирантів, породистих тварин та отриманням грошових переказів з-за кордону.

Коментарі

М
Мукачівець

Нє фіг тепер скиглити, голосували за Януковича то і мають президента. Я голосував з Ю. Тимошенко, але реально став більше заробляти при Януковичу, то хай царствує.

P
PR

Schweik J., - Ти шо, йобу дав?

S
Shtopor

РегіАНАЛІВ на вили! Чим скорше, тим краще. Інакше поздихаємо всі до одного.

SJ
Schweik J.

Ув. Жители Закарпатья! Ну зачем вы тут пишите такие пакости про президента и его команду? Почему вместо того, чтобы создать благоприрятные условия для работы (и в том числе в информационном поле) - вы пишите такие гадости? Ведь понятно что большинству чиновников и так не комфортно работать в новых условиях - а тут ещё вы скарбезничаете и глумитесь. Я вас умоляю перестаньте! Вы ведь не донецкие голодранцы, а жители продвинутой области Украины! Перемените своё отношение к президенту - не будьте черствы! И можно было б провести референдум о переименовании Мукачева в нью-донецк - для того чтоб многочисленным туристам, приехавшим в солнечное Закарпатье, было комфортнее отдыхать и чуствовать себя как дома!!!!

О
ОТТО

Спасибо жителям Данбаса за Ананаса

L
lajm

тепер будуть іще май великі черги циганок біля банкоматів

Ч
Читатель

Скоро по уровню жизни мы приблизимся к голожопым африканцам!!! Уроды!!!!!!! Нет слов...

С
Саша

А то що більшість речей люди купляли в кредит - то вони називаються заможними

O
Olena

Joj-Joj, jaki bahati zhony z posudomojechnow maschynow.. smischno...

Г
гуцул

УКРАЇНА УХОДИТ В НЕБО.ПОЯВЛЬЄСЯ ВОНЮЧА-ЦИГАНІЯ.

Е
Е

А "незаможні"роми будуть і надалі "клепати" діточок! Слава ПР!!!!

K
Kuku

УРРРРЯЯЯЯЯЯ!!!

НП
Не ПРдун

Покращення вашого життя вже сьогодні!!!! Хай живе Партія Регіонів!!!! Голосуй за Януковича!

Читайте також