В Україну прибуло 500 тис доз індійської вакцини від COVID-19

13
26

23 лютого 2021 року в Україну з Індії прибула перша партія з 500 тис. доз вакцини проти COVID-19 Covishield - AstraZeneca.

Як на своїй сторінці у Facebook повідомив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, після розмитнення вакцину розподілять між регіонами, і незабаром у країні розпочнеться вакцинація.

На першому етапі щеплюватимуть тих, хто найбільше потребує захисту й допомагає іншим:

  • медиків «ковідних» лікарень;
  • бригади швидкої допомоги;
  • співробітників лабораторій, що тестують на COVID-19;
  • мешканців та персонал будинків для людей похилого віку;
  • військових на фронті.

На цьому етапі вакцинація здійснюватиметься мобільними бригадами. 15–23 лютого мобільні бригади пройшли практичні навчання з імунізації від COVID-19 вакцинами AstraZeneca (Covishield) та Pfizer/BioNTech.

В МОЗ переконують, що всі щеплення є добровільними й безоплатними.


Зазначимо, що відвантаження вакцин із заводу-виробника у індійському місті Пуне відбулося 21 лютого.

Oxford/AstraZeneca – це спільна розробка Оксфордського університету та британсько-шведської компанії AstraZenecа, що має потужності для виробництва в Індії. Вакцина проти COVID-19 випускається під назвою CoviShield, вона перекваліфікована ВООЗ та рекомендована до екстреного використання. Serum Institute постачає свою продукцію в 140 країн світу.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДІ
до із чихії і до усіх

а я признаний на сьому сайті майдурніщим...

ДІ
до із чихії і до усіх

ти олуху чув звін,а не знаєшде увін...а заінд.вакцинов могли заказати 500тис гробів.руська вакцина признана майефективнов...

Щ
Щирий....

Якщо русун починає верещати "дебіл!" - значить знову грошей йому на опохміл не вистачає.

ДН
до нижнього

Писати для початку навчися, гукане пудпалинковий.

Д0
До 02.00

А тобі " ДЕБІЛЕ " вообще ніщо лізти. Де люди пишуть коментарі в кожній статті. Піди до психіатра перевірся. ДЕБІЛЕ читай новини по всьому світі а лим мукачівський сайт.

С
САРА

Степанова треба було першого прямо в аеропорту привити.

ДН
до нижнього грамотія

Гукане, сідай, оцінка "2"!

ІЧ
Із чехів

Руську вакцину заказав президент Чехії він звонив особисто путіну так написали в чеських новинах. Тільки чехи бояться руської вакцини кажуть оби не перепутали з "новічком". Но мало історії теперішній президент і прем'єр міністр. Раньше були комуністами. По руських говорять без проблем.но президент з прем'єром собі вкололи вроді першу поставку од Fizer.

ДІ
до Івана...

а ти знаєш,які цілющі властивості мавуть ті інгрідієнти,шо ти так іронічно описав про руську медицину?

ДВ
до вссіх.

само ефективна руська вакцина і в ітозі ото до тупаків дійде.а сама хренова то індійська.українці иншакої не заслужувуть...так щитать власть.а самі ся вакцинувуть руськов...

І
Іван

Російську "вакцину" не придбала жодна країна, тому росіянці почали впарювати її методом шантажу (як наприклад Ізраїлю), або рекламуючи у інтернет-ЗМІ через медведчуківських шнирів.

І
Івану

Індійську "вакцину" придбали Бангладеш, Сейшели, Мьямба та ... Україна. І все. Європа щось не бажає її купувати.

І
Іван

Щоправда, згідно ще більш авторитетнішого світового медичного видання "Пінцет", російський "Спутник" насправді виявився сумішшю настоянки бояришніка, автомобільного склоомивача і соди.

І
Іван

Згідно найавторитетнішого світового медичного видання "Ланцет", найкращим щепленням є російський "Спутник". Чому нам підсовують індійську хрєнь? Щоб знищити український народ?

Д1
до 13:16 і 14:29

Ось яскравий приклад того, що гукановірус є серйозною проблемою. Одне обдовбане дурло вищить як навіжений "уіііііі! трикратно крадучий пенсіііііії! дайте мені пееееенсію!!!!". А другий, під погонялами Тормоз, Грибівці, Ветеренар, Щирий, баламут йому підвизгує "уіііііі! щииииирііііі! заперевааааал!"

Т
Тормоз....

.... свідомий 14.03 гарно звучить співучою мовою слово...вісєр... Нараз видко гі як такоє любить мову. Ганьба йому свідомому 14.03

Е
Еге

Судячи по нижньому зелупиному висеру, ту вакцину від тіпа від коронавірусу треба тобі придурку ***24.02.2021 14:03 вколоти в першу чергу щоби не срав в адекватні ще нижчі від тебе коменти!

*
***

Судячи по нижнім висерам, тут вакцину не від коронавірусу треба завозити, а від гукановірусу.

.
...

Народ вимагає негайний імпічмент трикратному крадію пенсій клоуну вовіку зеленському з посадкою довічно на нари!!!! трикратного крадіяку пенсій клоуняку-зеленяку повісити з хряком вальцманяком вниз рилом на гілляку!!!

Е
Еге

по секрету...про-вакциноване експериментальною астра-зенесою під-опитне бидло 100% окочуриться. зе-банда цим гімном не вакцинується а брехливу показуху імітацію буцім вакциною (звичайною водою для іньєкцій) це шоу клоун зелупа бидлу продемонструє для заохочення лохів!

АМ
Абрам Моисеевич

Первыми должны привится зелёная команда , шмыгали , мыгали...В Индии этой вакциной не хотят прививаться индусы.Это дженерик отстойной вакцины.

Д7
До 777

З цього виходить , що тільки ви знаєте істину ?! Ви бот чи провокатор ?

7
777

Рендж Ровер тоже індійці роблять, індія на много уровнів від укр вперед ннорм вакцина май ліпша як українська

У
Україна

А медики з цивілізованої європейської спільноти і за океанами цими вакцинами не хочуть вакцинуватися . Чому ? Можливо знають більше за нас і бачили більше ніж ми ?

Н
Непотреб

Я за, щоб цей непотреб отримали важні, особливо з ради!

І
Іван

250 тисяч лужей їх получать! Важні і їх родичі !

Читайте також