В України новий міністр внутрішніх справ

16
6

Ним став Арсен Аваков.

Аваков - міністр внутрішніх справ. 275 голосів у Верховні Раді прголосували "за" це рішення.

Нагадаємо, пан Аваков є нардепом від партії Батьківщина. 

Генпрокурора Пшонку натомість зняли з посади. 247 голосів за. 

Коментарі

Т
Тіма

Боролися за Україну, за ідею, аби привести народ до влади. А чого добилися? Стару владу скинули, до влади привели опозицію, народ залишився на вулиці, нікому пост не дали. Старі політики перебігли на іншу сторону. Голосують в раді? Та вони проти рідної матері будуть голосувати, аби тільки їх не чіпали і залишили їм їхні крісла.

Р
Рахывський

Шановний житель Ужгородщини якого в жовтны пограбували на 40 000 доларыв твоъ грабыжники знайдены це звыльнены пысляцього случая работныкы карного розшуку Ужгородського РВ та УВД яких затримали при дэрэбаны твоъх грошей у франкывську ыншы чесны правоохоронцы, але це замяли, пыдключыться журналысти та допоможыть навести порядок ыз оборотнями.....

Р
Рахывський

Люди не впускайте у домывки працывникыв карного розшуку бо через декылька дныв вас пограбують................. Бережыться та зачикайте Аваков ъх посадить.

M
milosh

Вот тепер Добкіни-Кернеси заплачуть..

МЗ
міліція закарпаття

Начальником УМВС в Закарпатській області потрібно призначити Рахівського Юрія Васильовича, який є чесною а доброю людино.

МА
Мыныстр Аваков

кримынальне угруповання уголовного розиска Закарпаття забивайте мысця у колоныях строгого режиму за кришування пограбувань людських помешкань Закарпаття особливо Ужгородщини. Оборотны уйобу.... бо завтра будете сидыти чуэш шано... Улине... Кирикани... Куви... обласники та звыльнены оборотны ыз райвыддылу......

Читайте також