В Укрпошті отримали "листи щастя" для водіїв із Закарпаття

14
21

Найближчим часом вони дійдуть до порушників правил дорожнього руху.

За час роботи автоматичної фіксації порушень ПДP вже відправлено більше 2,5 тисяч "листів щастя".

Серед них є звичайно ж і закарпатці незважаючи на те, що система працює поки лише у столиці та на її околицях. Всього правопорушень зафіксовано на камери більше 150 тисяч і згодом усі вони будуть мати протокол та відправлені за місцем реєстрації автомобіля.

З урахуванням успішного запуску системи було прийнято рішення встановити ще 220 комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху по Україні.

На Закарпатті з'являться два таких пристрої.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мітяй

До олександра. Ти ся майже фантастики начитав,у тебе хоть машина є ,фізик ти наш

О
Олександр

ДО Мітяй 06.06.2020 07:57 Нич із того небуде ,ті штрафи мош обойти 10 путями,не кажучи уже про анти радари, Кладеш і глушить всьо кругом,так шо всьо шо ви можете пошоворити туй на сайті.. ВИДКО ШО ТИ ІЩИ ЖИЄШ У 90Х, МОЖЕСЬ НЕ ЧУВ ШО ТАКОЄ ЛАЗЕРНИЙ ДАЛЬНОМІР, ТИ У ШКОЛІ ТОЧНО МАВ 1ЦЮ З ФІЗИКИ..

М
Мітяй

Нич із того небуде ,ті штрафи мош обойти 10 путями,не кажучи уже про анти радари, Кладеш і глушить всьо кругом,так шо всьо шо ви можете пошоворити туй на сайті

Ю
Ю

Вiдкрию рагулям таемницю,- за кордоном, куди низалыжни преся, всi авто на « евробляхах»!!!! Ви укри, гукани нiколи не любили I не будете любити, поважати ближнього свого, ви гнила начiя , яка стелиться перед злодiем, чиновником , корупцioнером, а хто живе та працюе за кордоном I приiжджае на авто « евробляха» то одразу проклинае власника авто, погниляки завиднi !!!

А
Авто

Підтримую нововведення!Штрафувати так,щоб не було,що їсти місяць,може дойде.А то ,якщо на горизонті не видно поліцію,то дурила гасають,як збісні. Особливо євробляхарі,їм машину не шкода.Сердіться не сердіться євробляхарі,а факт на лице.Я не кажу,що поголовно,але в більшості.

М
Міха

добре а як бути з євробляхунам, яке там місце реєстрації? і на Закарпатті таких камер треба пару тисяч а не дві

3
333

До дяді Толі. Якщо на тиждень будуть ловити по 10 дибілів тоді встановлення відеокамер себе оправдовує на 100 відсотків, держава доцільно використовує кошти платників податкв. Мета встановлення камер це зменшення ДИБІЛІВ на дорозі

ДТ
Дядя Толя

А ніхто не задумувався ,якщо водії знали що камири фіксують швидкість могли б водії не порушувати швидкісний режим , тоді встановлення комер було б фінансово недоцільно для влади , і якщо б зловили 10 дибілів з порушеням за тиждень , можливо там задумались чи доцільно витрачати кошти на монтажі відео фіксації в інших місцях. А тепер при такій кількості порушень будуть ставити камири навіть в дворах .!!

ІР
Іван ракошинський

Найдуть як і вас євробляхерів сраних штрафовати

Л
Лисий

До ,штефана' кіть євробляха та 90% машин на якихісь чорножопих із Капушан авать іщи якоїсь діри

3
333

Потрібно з чогось починати, з євробляхами давно вже треба було порядок навести. Це лише у нас на дорогах їздять авто які не стоять на обліку у сервісних центрах. Не має грошей, не має майна, роботи – заберуть машину, посвідчення водія. Так як є зараз воно нікого не влаштовує.

Б
Борка

Половина ті штрафи не платять і тепер. І нічого зробити із ними не можуть - процедура довга через суд, виконавчу і тд. Плюс офіційно не працюють, майна не мають. Так що то на бумазі буде в основному.

S
stefan

До "Мукачівець" Якщо ввезена "євробляха" не стоїть на обліку в МРЕО, тоді як ти її з обліку знімеш. Є облік у прикордонників що хто її "тимчасово" завіз. А якщо авто зареєстровано, то для зняття з обліку треба здати і номерні знаки. Де ти їх візьмеш ? Чи я помиляюся ?

LK
Loci-bachi krumpli-goryachi

До 333. Йсе Ви сказали ЗОЛОТІ СЛОВА!!!!!! Бо через правосвідомість нашому чоловіку не дійде, що їдь нормально, не порушуй ПДР, сокоти себе і чужі життя колись за кермом. Бо є багато серед нас "шумахерів, май крутих та з понтами". Як наслідок - результат плачевний. А покарання "рубльом" було, є і буде вкрай ефективне!

П
Правда

Лиш тепер зашевелився Аваком і компанія, через 6 років, а до того купляли понтові вертольоти з Франціі за мільярди доларів !!! А на камери грошей ну не було і все, це треба було масово робити ще років 5 назад, перед тим за півроку чітко заявити про проблему гендоручень, щоб власники авто завчасно іі впорядкували (правильно пишуть, крайній випадок, іі аналювання і тоді водій за пару днів найде можливість і час на переєстрацію авто на своє імя), тому треба хоч тисячу таких комплексів по державі та ще подивитись на іх якість і ціну (чи є там корупційна складова). Зашевелились бо зашиталось крісло під міністром і реформи в поліціі повністю провалені.

3
333

Яке значення теперішньому власнику або попередньому власнику прийде штраф. Головне що він прийде. Між собою розбирайтеся самі. Штрафи свою справу зроблять гонщиків на дорогах поменшає, відповідно поменшає ДТП, і безглуздих смертей на дорогах.

М
Мукачівець

До stefan stefan а кідь я продав одну машину яку мав пять років по дорученню і новий власник не зняв з обліку . Бо в тот момент у мрео був дурдом і я нехотів платити бігунцям і давати на лапу. Тепер я несплатив налог ? І таких як я много людей. Продавали по дорученню оби нейти у мрео тіряти два три дня. Се тепер добре ідеш два часа потратив і переписав машину а пять років назад боло по другому. Так шо непиши дурниці. Тепер якшо прийде мені штраф я його заплачу і піду у мрео і напишу заяву на зняття машини з обліку . Анулюю регістрацію. От тоді той хто їздив по дорученню лишиться без машини.

F
feri

кіть за рульом бов другий шофер бо машина продана по дорученню , той хитряк не хоче платити то власник мае право анулювати довіренність .. пак той другий най бігать як машина буде на штрафмайданчику ..

V
Vd

На закарпатті не 2 треба а 2 тисячі

М
Мукачево

Ми за них раді. Най дальше газувуть

S
stefan

Прийде "лист щастя" тому, на кого зареєстрована машина, а не тому хто їздить на ній по дорученню. Ось тепер і пошкодує "хитрий власник", що не ПРОДАВ машину, а взяв гроші без сплати податку. І тепер буде довго шукати "шофера" своєї машини, щоб той заплатив штраф. Інакше прийдеться платити з своєї кишені, щоб не було заборгованості.

Читайте також