В УПЦ МП назвали психічно хворим журналіста, який написав про автомобіль митрополита

18
0

Намісник Лаври засудив прагнення ЗМІ обговорювати життя церкви.

Намісник Києво-Печерської лаври архієпископ УПЦ МП Павло вважає, що журналісти лише шукають привід, щоб показати життя церкви в негативному світлі.

"Якийсь "розумник" сфотографував машину Блаженнішого Митрополита Володимира і зробив з цього "досягнення". Зрозуміло, що ця людина душевно хвора", - передає слова архієпископа сайт Києво-Печерської лаври.

Павло сказав, що від цієї публікації в нього "прямо затріпотіло серце", зазначивши, що такий автомобіль - "не розкіш, а необхідність для пересування, для безпеки митрополита".

Намісник Лаврського монастиря пообіцяв, що якщо журналісти почнуть знімати на застарілі відеокамери ХХ століття, то і він тоді поміняє Мерседес на Москвич 1946 року.

"Якщо мені подарували десять років тому Мерседес, я що, маю від нього відмовлятися? Я їздив і їздитиму" - заявив архієпископ.

Фото автомобіля митрополита Володимира, на яке скаржився архієпископ Павло, з'явилося місяць тому в блозі Сергія Лещенка на "Українській правді".

Журналіст висловив нерозуміння, чому наближені митрополита, відомого як скромна людина, оточують його розкішними лімузинами і персональними номерами "МВ".

Нагадаємо, що 23 листопада митрополит Української православної церкви Московського патріархату Володимир відсвяткував 75-річчя. Привітати його прилетів із Москви Патріарх Московський і Всія Русі Кирил.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також