В уряді вивчать слова Віктора Микити про Росію і в разі потреби вживуть стосовно нього заходів - Шмигаль

7
16

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що в уряді вивчать слова голови Закарпатської обласної державної адміністрації (ОДА) Віктора Микити про Росію і в разі потреби вживуть щодо нього заходів.

"Проведемо відповідне дослідження, а за потреби – розслідування його слів. У разі якщо будуть на це юридичні підстави, то вживемо відповідних заходів", - цитує прем'єра Інтерфакс-Україна, який під час години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, відповідав на запитання, чи має намір уряд внести подання на звільнення голови Закарпатської ОДА Віктора Микити через його заяви про Росію.

Раніше Mukachevo.net повідомило про те, що голова Закарпатської облдержадміністрації заявив, що населення Росії "є братнім для України".

Згодом нардепка Іванна Климпуш-Цинцадзе відреагувала на його слова і за пропонувала Віктору Микиті просто зараз їхати у Росію, де, як він заявив, "проживають наші брати".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Микитола

Пора становитсься людьми с повышенной социальной ответственностью.

ЧН
Чому не викличуть для дачі рояснень

Посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен назвала Будапештський меморандум угодою, що не накладає юридичних зобов'язань на країни, які його підписали. Саме за цим меморандумом Україна погодилася відмовитися від своєї ядерної зброї.

М
Марія

Людей дивує, а що таке Микита сказав? А нічого що 190 тис небратів готових вбивати стоять на кордоні? Мільйони людей знов залишуться без житла. Вважаєте, що Закарпаття то так далеко, що ніяких провокацій не буде? Микита вже сміється

ДО
До. Отто

Може придурку маскалі твої брати, а мені ні.Працювати і жити мож в Росії, то одне, а братами їх називати то перебор. Хороші москалі в гарних гробах, погані в поганих і по Дніпру аж в Чорне море!

М
Міша

А чому уряд не дасть доручення КРУ перевірити використання коштів на будівництво стіни Яценюка, на кордоні з Росією. Є Китайська стіна, була Берлінська..., а де "стіна Яйценюка"?

РМ
Розумію мо......ра.

Брати нам ті, хто не обкрадає народ і дає йому нормально жити. Не треба богато розуму, щоб побачити, кто, дє та коли почав ускладнювати жіття в Україні.

NR
N R G

і що таке сказав микита? американці на браття, або німці, правда? а може поляки, з якими у нас завжди, століттями була війна? а може наші брати англосакси, і ми їх колонія? то хто наші брати???? ми історично так створено, що нікуди від сусідів не дінемось, тому треба шукати консенсус, і якось спільно вирішувати проблеми.

ДZ
До Zoltan

Но та най миють руські унітази і не лізуть, бо стрельну в око

О
Отто

Треба висилити нацик!в до Байдена петуха в Америку а Росияни наши братья

М
Муниципал

Украина уже сирота

Г
Гейропа

І шо не так повів тот микита? Шо вам ся не любить київські лопухи?

В
Вуйко

Ви не розумієте то його брати із Іршавчини там на заробітках у Росії, а він бригади туда відправляє

Z
Zoltan

Господин Шмыгаль цитирую: Украинцы в России (укр. Українці в Росії) занимают 3-е место по численности их постоянного населения (1 927 988 чел. или 1,35 % населения по переписи 2010). В целом, с учётом украинцев-граждан РФ и трудовых иммигрантов с Украины (около 3,6 миллионов украинцев по оценке ФМС РФ в 2009 году), фактически в России проживало более 5 млн украинцев в 2009 году. В 2016 году эта цифра снизилась до 4 млн — около 2 млн украинцев, постоянно проживающих в России и около 2 млн украинских иммигрантов.

З
Зе

Ще раз Закартпаття? Скільки тих губернаторів переміняли все якиїсь придурок проявиться

1
123

І що він таке сказав??

У
Українець

Прем’єр неадекватний, вивчення не юридичне буде, а політичне. По друге , не уряд буде приймати рішення по ватному сепару Микита, а Банкова. Однозначно ганьба, що в сорок років земляк такий ватний і обмежений. Даже Петров і то вище на голосу.

Читайте також