В уряді визнають, що найближчим часом Україну залишать тисячі заробітчан

1
23

Про це заявив віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадим Пристайко.

"Ведеться мова про тисячі людей для працевлаштування, ми говоримо про декілька сотень рейсів, які доведеться здійснити нашим авіалініям, щоб перевезти таку групу людей. Очікують працевлаштування наших людей Польща, Німеччина, Чехія і взагалі країни навколо України".

"До нас вже звернулися декілька урядів, з тим що очікуються організовані групи українців. Я вчора говорив с австрійським міністром закордонних справ і йдеться про 802 наших працівників, яких очікують 44 фірми. Є переговори з Ізраїлем, в понеділок очікується розмова з фінськими колегами", - сказав Пристайко.

В уряді також запевнили, що не будуть заважати українцям, які хочуть виїхати на сезонні роботи в Європу. За словами Пристайка уряд прагне надати процесу виїзду максимальну організованість.

"Ми не забороняємо, не можемо і не будемо. Ми не Радянський союз, ми нікого не тримаємо за "залізною завісою". Ми намагаємося упорядкувати працевлаштування за кордоном на базі тих обмежень, які були введені для всіх громадян України", - додав Пристайко.

Нагадаємо, що до цього часу в уряді забороняли виїзд із країни українських трудових мігрантів, але потім декілька разів змінювали свою позицію.

Коментарі

А
арапови

москвини 400років давили, нищили, різали, убивали і? Не вдалося і не удасться. Бо то лем з боку ся каже, ош страна слаба. От у одесі малінько поджарили і москвини наклали у гаті. Респект одеситам! А крим? та там такоє болото, шо най ся неприказувуть. Шо, за них харківчани чи рівняни мали ся бити? Татари тоже, мученики, кілько з них українську вивчили? кілько школ своїх організували з чітков позиційов. Ато ся розшаркували перед нелюдами, а они і скомуніздили.

ОД
останнім двом

дурень думкою багатіє

Х
Хлопам

Согдасен ім з Пушкіном-нас уже давно поділили, убсталося то упувісти людям.айбо то добре, доста боло 29 рокув сьоі ошибки природи под назвув Украйна....

ПО
пушкін олександр

не треба панікувати. План розподілу Украіни між сусідніми краінами вже запущено. Перший етап - продажа землі через незначний проміжрк часу вже розпочнеться. Наступний етап - оголошення дефолту. Земля через підставних осіб і банківські структури вже буде в руках потрібних людей ізза кордону. Регіонам вже потрібно готуватися до процесу поступового виходу зі складу Украіни-це неминучий стихійний процес, який вже не зупинити.

ЯН
я нигда не голосовав

"прийде до влади"..... не прийде, а ми обереме. 50% інфантилів з сопльожуйством "я нич не можу, од мене не залежить, то не я, я не впловшин" голосувати не ходять, 20% голосувуть за чинну владу (бо самі у владі чи кум чи сват), 10% за жопу бо там сиділи, шахтарі, українськумовуневаловшівивчити, і ушельяке сміття, 10% нормальних, які мавуть світогляд і 10% продалися...От і арифметика виборів. 40% вибиравуть. Переіначити їх тяжко, а от 50% неваловшних траба з інвалідів перевести у валіди. От наша задача

0
0001

Лариско збирай лем шмутя та вали у гейропу,там собі найдеш якусь гейропейку леську і твоя мечта наконец ся збуде

ЛМ
Лариса Михайлівна

До 0001 Марга тебе справил

0
0001

Ви марги дурні хочете іти в ес збирайте шмутя і на вокзал, ко вам мішать.

ДН
до нижньої марги пушкіна

Ти дурний гукане, інтегруйся із берегівським коргазом. Ти чумаходе хочеш туй діру лнр-днр? Там дораз така гузиця нікому не потрібна ані мацкальови, люди бастувуть через закриття шахт, всьо гет банди попилили на металолом. Ко туй у Закарпатьови буде розводити сепаратізм, буде горіти і не лем у пеклі, зарубайте собі хоть на нус, хоть на пуцьку, дебіли.

І
Ігор

Чергова спроба посилення кріпосного права в Україні. Підготовка почалась, ще коли налаштовували населення проти бляхарів. Усе робиться для того, щоб наживатись меньшості при владі над простими людьми

И
игор

мы не рабы а вы?

О
останньому

Корінний закарпатець не напише погано про заробітчан.Кожен має родичів,близьких заробітчан.

D
Dark

Най їдуть і не вертаються, дістали туди сюди шастають. Там ведуть себе чемно а в Україну приїзджяють срати

РМ
Розум має бути

За кордоном хоча б щось заробить, а тут - просто раб за копійки. Який стаж, яка кар'єра, які запаси? Прийде отака зараза і все- запасів на місяць- два , а далі? Вихід ? Нові вибори і прийде чергове г..но. Від нас нічого не залежить!!! Ніяк, ніяким чином ми ні на що не впливаємо. Вибирають грошові мішки. Абсолютна " безнадьога " ! Тьфу , аж настрій зіпсувався. От би нам такі "іграшки", як у штаті Мічіган у США, і - завалити у парламент, в офіс прибзидента, наше б владне г...но засмерділо б цілий світ і може б звалило до своїх будиночків в Австрію, Францію , Швецію, а до влади прийшов хоч хтось чесний.

РМ
Розум має бути

Звучить, як сепаратизм, але... давайте міркувати. Щоразу , обираючи чергового голобородька, обираємо чергове г..но. Бо або само гребе, або дає грамоту на грабунок своїм кумам, сватам, цімборам, коханкам. Надра належать народові, то мабуть треба, щоб не тільки ахметки, фірташі в усілякі суркіси та бені складували собі штабелями долари, бо кожна людина ( від малого до великого) має мати зиск з тогт, що жає нашп спільна земля - нафта, газ, ліс, вугілля, словом, усі корисні копалини. А час летить. І тим, хто народився разом з вільною Україною уже 30. Пора робити кар'єру, заводити сім'ю, мати житло. Звідки, якщо все оте владне кодло собі малює зарплату у мільйонах, а людям у копійках. Більшість молоді працює нелегально, бо інакше взагалі не візьмуть.

ПО
Пушкін Олександр

Заробітчанство - не вихід із ситуації, бо тут нічого не міняється. Для України є оптимальним варіант сепаратної інтеграції регіонів у європейські держави. Наприклад, для Закарпаття: 1) спочатку перехід у глибоку автономію від України у форматі конфедеративного суубєкта. 2) на другому етапі перехідний період із значним нарощенням співпраці із сусідніми західними країнами (Угорщина, Словакія, Румунія). 3) На третьому етапі - зміна статусу Закарпаття із конфедеративного субєкта України на конфедеративного субєкта однієї із країн ЄС або наддержавного утворення (ЄС). При цьому таку саму процедуру може пройти і Галичина і таким чином через союз із Польщею з часом повністю інтегруватися в ЄС. Далі Буковина та інші прикордонні території. Це і буде порятунок життя десятків мілліонів людей, бо в рамках України через наступні 30 років незалежності на цій території населення зменшиться ше раз на 20 - із 32 млн. до 10-12 млн.

П
Последнему

Золотые слова.

NR
N R G

а гостю хочу сказать, что наверное заробитчане целовлись по приезде с нашими депутатами в раде. иначе те не заболели бы. и с хорошковским баба из италии обнималась, правда, и конче заспу закрывавли случайно, правда? зачем гнать пургу на наших заробитчан. не от добра они туда едут

В
Вася...

То неспроста,зараз перше підрахунок зробиться,налаги правильні,і все офіційно.так тількиб допомогли людям поскоріш зробити документи

NR
N R G

уедут миллионы, а дорогт пускай строят гончаруки, нефедовы, шмыгали...оставшиеся без работы с треском уволенные. пкскай покажут пример. не селфи с лопатой, а конкретную работу.и на 6 тисяч гривен в месяц , а не в секунду, тогда может кто-то и останется из сочувствия. и то еще под вопросом

Г
Гость

Добре , що заразу привезли, а тепер опять уїдуть

Х
Хто

Тисячі? Мільон мінімум уїде

Б
Балога

I слава богу , що поiдуть ...! Самi робiть на злодiю !!!

Читайте також