В усіх шести ОВК Закарпаття відбулися ротації

10
0

Сьогодні, відповідно до Постанови ЦВК в усіх шести закарпатських ОВК відбулися зміни.

В окружній виборчій комісії з виборів Президента України ТВО № 69 достроково припинено повноваження члена комісії Семена Івана Івановича, 1971 року. Замість нього до складу комісії включили Голіцина Петра Олексійовича, 1958 року.

В ОВК територіального виборчого округу № 70 достроково припинили повноваження члена комісії Бурака Миколи Ілліча, 1949 року. Його місце займе Семен Іван Іванович.

У територіальному виборчому окрузі № 71 в ОВК припиняє працювати Панько Іван Миколайович, 1967 року народження. До складу комісії включено Бурака Миколу Ілліча.

В окружній комісії виборчого округу № 72 достроково припинено повноваження секретаря комісії Негрі Івана Михайловича, 1967 року народження. Та призначено на його посаду Панька Івана Миколайовича.

В окружній виборчій комісії з виборів Президента України  ТВО № 73 припинила працювати Кузьма Любов Юріївна, 1961 року. Включили ж до складу цієї комісії Негрю Івана Михайловича.

В ОВК територіального виборчого округу № 74 члена комісії Голіцина Петра Олексійовича замінять Кузьмою Любов’ю Юріївною.

Усі зміни відбулися серед представників кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Причина вказана в Постанові ЦВК – внесення подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

За інформацією ОПОРИ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також