В Ужанському нацпарку офіційно спростували інформацію про вбивство прикордонниками ведмедиці

6
1

Ужанський національний природний парк Закарпаття спростував інформацію про нібито причетність прикордонників до "вбивства ведмедиці" в травні 2023 року.

"Інформація, викладена на нашій сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" в період з 01 по 03 травня 2023 року стосовно вбивства прикордонниками ведмедиці та фотографування військовослужбовцями Державної прикордонної служби України на фоні вбитого ними ведмедя, а також вся інформація, викладена в даному контексті, являється недостовірною та виключно особистими думками та припущеннями автора, який від імені Ужанського національного природного парку здійснив дану публікацію та яка жодними ні документами, ні доказами не підтверджена", - йдеться у дописі на сторінці парку.

Як уточнили "Українській правді" в Чопському загоні ДПСУ, прикордонники виграли суд про захист ділової репутації.

Рішення на користь ДПСУ виніс Господарський суд у Закарпатькій області 14 листопада 2023 року.

Він зобов'язав Ужанський національний природний парк спростувати недостовірну інформацію про нібито причетність прикордонників до смерті тварини.

Ще ранніше Mukachevo.net розповідало, 15 квітня до околиць села Домашин прибилося ведмежа. Тоді працівники Ужанського Нацпарку передали тварину під опіку фахівців Реабілітаційного центру бурого ведмедя у Національному природньому парку "Синевир".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

СН
суд ніби справедливий

Та то вона сама себе піф-паф. А того ніби наклепника звільнили? А ці молоді дурники чи вже позують на фоні харошіх орків у фронтовій багнюці? Усі троє заслужили - то не глибоко у тилу з ухилянтами задом фотькатись

Читайте також