В Ужгород привезли третю ялинку (ВІДЕО, ФОТО, ОНОВЛЕНО)

6
7

Цю новорічну красуню встановлять на площі Театральній.

Нагадаємо, перша ялинка в обласному центрі зявилася ще на початку грудня на площі Петефі. Офіційно її відкрили 6 грудня на свято Мікулаша. 

Другою поставили ялинку, а точніше ялицю, перед будівлею Закарпатської ОДА 12 грудня. Вчора її, до слова, почали прикрашати. Офіційне відкриття заплановане на 19 грудня. 

Третю ялинку, як і обіцяв у інтерв'ю пан Федір Шандор, збираються встановити на площі Театральній. Нещодавно її підвезли туди на вантажівці. Офіційно це дерево також обіцяли відкрити на день святого Миколая. 

На даний момент ялинку вже встановили на площі Театральній та частково прикрасили. Цей процес можна спостерігати в онлайн-режимі. 

Мукачево.net

Коментарі

У
ужгородці

Молодці!

ДП
До попереднього

Якщо ти живеш на верховині у лісі, своїй ГОЛІції - між вовками та баранами, то там тобі й місце. Не засоряй ефір

КН
КАКАЯ НХ ЯЛЫНКА?

надо проявить солидарность с нашими галичанскими братами и сестрами!!!!!ВСЕ ЯЛИНКИ НА БАРИКАДЫ!!!!!НЕТ НОВОМУ ГОДУ!!НЕТ ДЕДУ МОРОЗУ!!!!ДАВАЙ САНТА КЛАУСА!!!!

А
Арпі

Дивна людина Погорелов. То зріже ялинку в пенсіонерів дома, котрі потім на нього в прокуратуру подають, що не заплатив їм обіцяні на словах гроші, то до 17 грудня поставлять 3 ялинки (цікаво скільки їх буде 31 числа?). То все подарунки, чи він бюджетні кошти витрачає на них? А яка вартість ялинок, як гелікоптер президента?

D
dyr

... ади є мукачівська ялинка. Поїхала до Ватикану?

1
1111

До Мукачівської ратуші. Коли в Мукачеві буде?

МР
Міська рада

Цікаво, а яке відношення має Федір Шандор до ялинки, окрім параду миколайчиків???

Читайте також