В Ужгород приїхала комісія перевіряти заступника прокурора Івана Кайла

5
2

Щодо Івана Кайла, першого заступника прокурора області, свою позицію прокурор Закарпаття Сидорчук висловив ще на площі.

Сьогодні ж до Ужгорода вже приїхала комісія з ГПу, котра перевірятиме особу цієї людини. Наразі комісія перевірятиме офіційні звернення громадян про можливі порушення Кайла.

Час перевірки залежатиме від кількості звернень. У результаті буде вирішено його долю. Сам же пан Кайло пішов на лікарняний. Його подальшу долю вирішить Генпрокурор.

Пан Сидорчук, наголосив, що Івана Кайла призначили на посаду з невідомих причин, але він його не призначав. Наразі у нього залишилося ще 3 заступники і жодного з них він не призначав.

Щодо інших заступників, то випадок з Кайлом не повторився. Є окремі публікації. А у суботу група молодих хлопців приїхала без конкретних фактів та мотивуючи причетністю Бакая до ПР попросила його звільнити. Однак фактів хлопці дотепер не надали, тож сумнівно, що справа матиме хід. 

Коментарі

ДO
до olha

шановна пані або пан, чемодан вокзал, москва- магадан.

O
Olha

Виходячи з того,що в Україні хаос,самозванна влада фактично самоусунулась від керування Україною,звертаюсь до Голів міст України,до президента України В.Ф.Януковича,до екс-президентів України Л.Кравчука,Л.Кучми,В.Ющенка організувати Конституційні збори і взяти участь в них участь з такою Повісткою дня: 1.Довірити президенту В.Януковичу видати Указ про розпуск ВР.2.Довірити президенту В.Януковичу видати Указ про розпуск самозванного уряду.2.Представлення В.Януковичем кандидатів в Уряд Народної довіри.3.Затвердження Уряду Народної довіри.4. Обговорення організації майбутнього двопалатного парламенту України –кількість представників в кожній палаті,і т.д..5.Затвердження дати проведення виборів до обох палат парламенту. Прошу організаторів проведення Конституційних зборів запросити на них послів зарубіжних держав.

Читайте також