В Ужгород з зони АТО повернулися 50 міліціонерів (ФОТО)

11
5

Сьогодні, 31 липня, в Ужгород повернулися півсотні працівників закарпатської міліції, які місяць перебували в зоні АТО, зокрема в м.Артемівськ Донецької області. Зустрічали героїв усім колективом біля адмінбудівлі УМВС.

- Щиро дякую вам за успішне виконання поставлених завдань, - звернувся до прибулих начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - Вас вітає весь колектив міліції, все Закарпаття, бо ви справжні герої. Ми пишаємось вами!

Голова обласної міліцейської профспілки Валерій Менджул вручив бійцям грошові премії. Окрім того, начальник УМВС надав кожному з них 3-денну відпустку, після чого міліціонери повернуться на службу, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

С
спостерігвч

Де ви бачите білі ручки? Вони були там і не вам їх судити. Між ними є і хороші і погані. А де ви зарас? Простіше коментувати як щось робити.У вас теж є можливість поЇхати у зону АТО.Бо такі як ви, сидять дома і підливають масло у вогонь, а справжні чоловіки там, і без різниці чи вони "менти" чи вони гражданські.

ДО
до останнього

менти то перші,хто мають бути там!воєнного стану не введено, поки що це "внутрішній конфлікт",який розрулювати якраз їм!

ДЧ
До читач, і до ветеран-афган ВДВ

Менти потрібні у Закарпатті, якщо не буде міліції, і коли ГОПНИКИ будуть бити Вас у пику, то будете гойкати ВЕРНІТЬ МІЛІЦІЮ

Ч
читачь

ви праві!!!!!!!!і без потерь!мій брат в 128 і 9потерь мають і іще не кінець...а ці одіті обуті хрен знае де сиділи!!!!

ВВ
ветеран-афган, ВДВ

ПОДИВІТЬСЯ НА ЦИХ КЛОУНІВ, РУЧКИ БІЛІ, ПУХНАСТІ, КАЛАШІ, ЯК НОВІ, І ПОТІМ БУДУТЬ БИТИ СЕБЕ В ГРУДИ, ЯК ВОНИ ТАМ ТЕРРОРИСТІВ ВАЛИЛИ і ДАВАЙ ЇМ СТАТУС УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ !!!

Читайте також