В Ужгород затримали ще одного п'яного водія, який кидався на патрульних (ФОТО)

3
3

Вчора близько 23:30 екіпаж патрульних зупинив Фольксваген «Джетта», що рухався вулицею Тімерязєва в Ужгороді з порушенням ПДР.

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, тож полісмени запропонували йому пройти огляд на Драгері чи у медзакладі.

— Однак, несподівано, водій почав себе неадекватно поводити. Чоловіка попередили про відповідальність, проте він проігнорував зауваження патрульних і намагався втекти з місця події. Коли чоловік зрозумів, що спроба марна, він почав чинити активний опір працівникам поліції, нецензурно висловлювався, поводити себе неадекватно та агресивно. Аби приборкати порушника, патрульні змушені були застосувати кайданки, - повідомляє прес-служба поліції.

Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння в обласному наркодиспансері. Результат тесту позитивний і перевищує норму майже в 5 разів. За висновком лікаря, полісмени склали на нетверезого кермульника протокол.

Автівку евакуювали на арештмайданчик. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за опір працівникам поліції під час виконання службових обов’язків. Справу внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Коментарі

5
555

хто мае гроши той и правий.у наший держави.

ДВ
До Варош

Вот жебрака і доведуть до суду, а великих юдей нет.

В
Варош

Так доведіть цю справу до суду не на словах, а на ділі ! Покажіть обличчя цього "героя", назвіть прізвище !

Читайте також