В Ужгороді 12.12.12 зустрічали НЛО (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

17
16

Сьогодні у альпінарії, що біля пл.Поштової в Ужгороді студенти географічного факультету УжНУ, які навчаються за спеціальністю «Туризм», презентували добірку знаків, які могли б позначати діяльність пришельців на Землі та оголосили про відкриття «парковки» для НЛО.

Промо-акцію, яка потягне за собою відкриття нової туристичної родзинки Ужгорода – відкриття НЛО-майданчика студенти-туризмознавці розпочали рівно о 12-й годині. Організатор акції студентка-першокурсниця Юлія Бонкало розповіла коротко про кожен знак, яких було представлено цілу дюжину.

А потім, на радість присутнім, у небо злетіло справжє НЛО. Ним став квадрокоптер, власноруч виготовлений і запрограмований за допомогою відкритого програмного коду інженером Юрієм Резвим. Як розповів власник чудо-машини, такий квадрокоптер обходиться як ноутбук (вартість комплектуючих), але потребує немалої праці, щоб з’єднати всі комплектуючі у такий гвинтокрил і відповідно запрограмувати його.

Як розповів завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор, тут НЛО-знаки було лише презентовано. Згодом їх буде переміщено на територію парку Підзамковий, де і буде облаштовано НЛО-майданчик із розміткою для паркування літаючих «гостей» с космосу, навігаційними позначками та знаками.

Можливо, майданичк для НЛО має і пактичний сенс, бо польоти НЛО були зафіксовані як в Ужгороді так і у Мукачеві.
Відео Мукачево.нет надав Юрій Рєзвой:

Виготовлені самі знаки студентами способом друку на світловідбивній плівці. Її, у свою чергу, наклеєно на водотривке ДВП, тож вироби є довговічними і витримають деякий час перебування під відкритим небом.

Зйомку сюжету про НЛО-знаки здійснив також канал Dicovery, тож скоро ужгородці зможуть побачити рідне місто на цьому надпопулярному науковому каналі.

Можливо, майданчик для НЛО має і практичний сенс, бо польоти НЛО були зафіксовані як в Ужгороді так і у Мукачеві.
Відео Мукачево.нет надав Юрій Рєзвой:

                   

 

                   

 

Коментарі

Z
zzz

Ви знаєте, що інопланетяни тепер перш ніж приземлитися в Ужгороді, вимушені вивчити англійську мову.... бо знаки підписані англійською )))))))))))

М
монтелла

Це студенти-двійочники - гарантія, інакше який примус.....

М
монтелла

Жуйко Вікторія Василівна Я просто у шоці з коментів :) Студенти практично утілюють свої ідеї,чому це погано? Вони від Вас бабки на цей захід сперли? Ні. Ваш час витратили? Ні. змусили Вас це повторити? Ні. Стосовно табличок зауваження слушне, задайте його тим, хто за це відповідає. А перед тим, як облити брудом якесь з нових починань, напишіть, що цікавого зробили Ви, бодай для того, аби Ужгород, Мукачево чи Хуст згадали у стрічках всеукраїнських видань у розділі хороших новин. це Так, такі ідеї у яких навчальних програмах викладені, хто організатор, у дітваків сесія+ практика!!!!!!!!!! Це батьки? за яке навчання платять, би діти в морозі з цідулами сперед фотовідео у морозі за елвіса стирчали??????? Розказуєте за національну освіту? Хлопці йсе я не розумію..... Вибачте!

А
анця

Відео Мукачево.нет надав Юрій Рєзвой. - РЕзвИй

Г
гуцул

НАХ.... вам Елвіса, маєте Шандора... Еквадор...фрас би му бив..!!!!!!Чужі сере НАСССР...!!!!А НАСРАТЬ!!!!

Н
Небайдужий

Шандор, може вже досить займатися цією дитячею показухою?

ОП
Олександр Попович

2 Руслан з Хуста: Я для вас, мабуть, замало смайликів поставив. Наступний раз поставлю дванадцять і великими буквами напишу "САРКАЗМ".

РЗ
Руслан з Хуста

Вікторія абсолютно права........... для Поповича: якщо хочеш пити пиво, то йди, тобі ніхто не заважає........

M
McMurphy

Попахує ідіотизмом!!!!

ЖВ
Жуйко Вікторія Василівна

Я просто у шоці з коментів :) Студенти практично утілюють свої ідеї,чому це погано? Вони від Вас бабки на цей захід сперли? Ні. Ваш час витратили? Ні. змусили Вас це повторити? Ні. Стосовно табличок зауваження слушне, задайте його тим, хто за це відповідає. А перед тим, як облити брудом якесь з нових починань, напишіть, що цікавого зробили Ви, бодай для того, аби Ужгород, Мукачево чи Хуст згадали у стрічках всеукраїнських видань у розділі хороших новин.

I
igen

зняти стипендію і відправити їх усіх у дурку!!! Ліпше б на стовби понавішували інформаційні знаки на яких було б написано як дійти до якогось пам"ятника чи до історичної будівлі міста!!

M
mr.Kukuruzo

ficha :)

ОП
Олександр Попович

2 12123: Ну! Точно! Не шоб у клубєшнік сходити, чи на пиві зависнути. Або вмазатися хмурим. Займаються всякою фігньою нє? :)

1
12123

Народу нема шо робити єба**ті

D
dyr

VoVa класс

V
VoVa

- А давайте подаруємо Васі запальничку! - Він не курить! - А давайте подаруємо йому піджак у ананасах, штани такі зелені і ... - І ти не кури!

Читайте також