В Ужгороді 16-річного підлітка підозрюють у зґвалтуванні 9-річного хлопчика

3
3

Затримали 16-річного підлітка, як стверджують у прес-службі Галицької бригади, за зґвалтування 9-річної дитини, гвардійці 4 батальйону 2 Галицької бригади Національної гвардії України спільно з працівниками поліції.

Інформацію полісмени отримали під час несення служби з охорони громадського порядку спільно з військовослужбовцями Національної гвардії.

Потерпілий знаходився у Центральній міській лікарні разом з бабусею, коли до них навідалися полісмени. Дитина описала нападника і повідомила, що може на нього вказати.

Отримавши портрет злочинця та його можливе місце перебування, разом з хлопчиком та бабусею екіпаж виїхав на можливе місцезнаходження зловмисника. Невдовзі підлітка було знайдено та затримано. Постраждалий хлопчик підтвердив особу нападника.

У Головному управлінні національної поліції зазначили Мukachevo.net, що експертиза ще не готова, тому факт зґвалтування ще перевіряється.

Читайте також:  Трагедія на Виноградівщині: Тіло 9-річного Вадима знайшли місцеві, дівчинку ще шукають

Коментарі

Ю
ю

у тюрмах 90% гомосексуалістів. Совпаденіє? не думаву...

ДЮ
До Ю

Звичайно гомофоб, бо замість згвалтування ви переводите стрілки на гомосексуальність. Якби він згвалтував 9-річну дівчинку, то це було б нормально, традиційно, по-нашому?

Ю
ю

Я потім скажуть що я гомофоб.... Більше рекламуйте то генетичне сміття... То хворота і має наслідки. Лем не виправляйте мене, ош то педофіл. То у першу чергу гомосексуаліст, а пак педофіл. Два в одному.... Жах... На щебзавод тих, хто не "відмітився" ще. А сього ...най Бог нас милує ушитких

Читайте також