В Ужгороді 20-річний п’яниця збив дівчину і протаранив 4 автомобілі

8
0

(ДОПОВНЕНО)

Учора, 27 квітня, о 16.20 в Ужгороді на вул. Духновича 20-річний безробітний, мешканець м. Хуст, збив дівчину 1985 року народження та протаранив 4 легкові автомобілі. Про це сьогодні, 28 квітня, власкорові ЗІКу повідомила помічник начальника Ужгородського МУ ГУМВС України у Закарпатській області по зв’язках з громадськістю та ЗМІ, майор Катерина Кийович.



П’яний водій прямував на автомобілі «Фольксваген Кадді» із площі Корятовича у напрямку до кафедрального собору. Біля аптеки №2 він зачепив 4 автомобілі («Нісан», «Тойота Корола», «Пежо Партнер» та «Деу Ланос»).



Виїхавши на тротуар з лівого боку, хлопець збив пішохода – ужгородку Наталію 1985 року народження. Дівчина отримала важкі тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкритий перелом лівого передпліччя та перелом тазу. Вона перебуває на лікуванні в Ужгородській ЦМКЛ



Затриманий водій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ужгородського МУ ГУ УМВС України у Закарпатській області, а його автомобіль - на штрафмайданчику.



За фактом ДТП порушено кримінальну справу.



Також сьогодні уночі, 28 квітня, безробітний ужгородець Артем 1987 року народження на моторолері зіткнувся із легковим автомобілем. Аварія трапилася на Слов’янській набережні поблизу Боздоського парку.



Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження (рвана рана правого стегна).




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також