В Ужгороді AIESEC провів чайну церемонію (ФОТО)

18
0

13 лютого у кав’ярні «Тотем» у рамках проекту ProfFuture відбулася чайна церемонія. Головними її героями стали Раян та Шутінг - волонтери з Китаю.

Вони розповіли усім присутнім про історію виникнення чаю, різні способи його використання та традиції, пов’язані з цим стародавнім напоєм. Вони порадили усім пити чай маленькими ковтками, смакуючи і намагаючись відчути тонкий аромат та смак. Шутінг розповіла про те, що цей дивовижний напій є секретом стрункості китаянок, а також позитивно впливає на нервову систему.

Під час церемонії волонтери описали присутнім особливості різних видів чаю, а після приготували деякі з них. Кожен бажаючий міг спробувати напій та поділитися враженнями з оточуючими. Також Раян та Шутінг охоче відповідали на запитання відвідувачів. Як виявилося, у Китаї старше покоління щодня збирається з родиною та друзями для проведення чаювання, а от молодь здебільшого працює і через брак часу нечасто влаштовує подібні ритуали, проте наші волентери впоралися з завданням на відмінно – бодай на годину усі присутні забули про повсякденні турботи та просто поринули у дружню атмосферу китайської чайної церемонії.

Проект відбувається за підтримки генерального партнера ТОВ "Yazaki" та інформаційного партнера видавництва «ІВА».

Окрема подяка «Тотему» за можливість зануритись у традиції Сходу.

Нагадуємо, що організатором виступила міжнародна молодіжна організація AIESEC, що допомагає розвивати професійні навички та особисті якості, отримувати новий досвід, приймаючи участь у міжнародних програмах та у організації проектів.

І саме зараз розпочато набір до організації!

Детальну інформацію можна знайти на нашому сайті http://uz.aiesec.ua/

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також