В Ужгороді активіст "Спецконтролю" не дав ДАІ "розвести" водія на відсутність страховки (ВІДЕО)

7
7

Рухаючись по об'їзній дорозі міста Ужгород, активіст "Спецконтролю" помітив автомобіль, біля якого стояв водій та інспектор ДАІ. Так він вирішив вияснити, що сталося.

Як виявилося інспекторам "не сподобався" поліс водія "автоцивілка". І вони вважають, що водій порушив ПДР тим, що в нього немає поліса "зелена картка".

Більше на відео: 

Коментарі

Ч
Човлент

Міліціонери та даїшники, на жаль, бувають різні. Але, хто дав право якомусь "громадському спецконтролю" вмішуватися в діяльність державної структури? Таке "право" черговій майданутій нечисті дали "неурядові" пейсаті структури, яким непотрібна сильна слов"янська Україна. Якби отим "активістам" не платили гранти, "спецконтролівці" і пальцем не поворухнули би.

G
gocha

На мене теж виписали штраф 425 грн мукачівські дпс ники , у мене авто на словацьких номерах , і у мене е зелена карта ! За яку я сплачую 150 севро в рік . ЗЕЛЕНА КАРТА - ЦЕ І Є ТА САМА АВТОЦІВІЛКА , ТІЛЬКИ МІЖНАРОДНА ! КРАЇНИ ЗАЗНАЧЕНІ В СТРАХОВОМУ ПОЛІСІ ! І НАША ДЕРЖАВА ТЕЖ ТАМ ВПИСАНА ! ЦЕ ДО ВІДОМА НАШИХ ГРАМОТНИХ ДПСППС И ТД !!!

ВД
вася до азефа

Всі кругом дебіли, один ти білий і пушистий.)))

ДУ
джони уокер

сплошной непотреб-ни одной приличной физиономии-жодного шансу на майбутне-куми свати шовгори-сука

А
Азеф

1. Водій ідіот-БЕЗГРАМОТНИЙ бо НЕ ЗНАЄ свої права та не може "взути" дебілів ДАЇшників. 2. Представник так званого спецконтролю теж МУРЛО й ДЕБІЛ на всю голову "ГИ-МИ-БИ-тай уто всьо" типовий БІЧАРА-безрамотна такаж, як ДАЇшники. Хай вчится у ДОРОЖНЬОГО контролю правовій підкованості та вмінню КУЛЬТУРНО розмовляти с дебілами ДАЇшниками й зажати тих на сраку. 3. ДАЇшники так то само по собі повні ДЕБІЛИ-ХАМИ-БІДЛО БЕЗГРАМОТНЕ, яке повинно знати ПДР на ЗУБОК (на пам'ять, як отче наш) а не стояти й шукати в книжці підсказочку. Й саме ГОЛОВНЕ ці УБЛЮДКИ зупинили водія ЩОБИ ЗРУБАТИ ГРОШЕЙ з нього, а не виконуючи задачі свого призначення по забезпеченню безпеки на дорозі.

У
ужгородець

Ніколи не заберуть, вони як стрептококки завжди будуть паразитувати у будь-якому організму.

У
українець

КОЛИ ЦИХ ІДІОТВ ЗАБЕРУТЬ З УКРАЇНСЬКИХ ДОРІГ!?

Читайте також