В Ужгороді активісти цілу ніч пікетували ОВІР, вимагаючи пояснень подвійного громадянства Михайлишина (ФОТО, ВІДЕО)

19
11

Вчора ввечері вони зайшли до кабінету начальника міграційної служби Закарпаття з вимогою оприлюднення результатів перевірки подвійного громадянства.

– Яким чином "чех" може керувати міграційною установою області та мати доступ до таємної інформації?, - зазначив один з громадських активістів Олександр Пересоляк.

Близько 21.00 години вечора Ігор Михайлишин таки покинув свій кабінет, а активісти залишились у приміщення міграційної служби на цілу ніч. Врезультаті, вони провели у стінах установи 19 годин і сьогодні зранку покинули її, не отримавши жодних пояснень. Обіцяють, що на черзі – такі ж візити до керівника обласного СБУ Воєводіна та губернатора Москаля.

Нагадаємо, в квітні очільника міграційної служби Закарпаття затримали на VW Touareg німецької реєстрації з документами чеха. Згодом за цю справу взялось і СБУ, де потім пояснили, що наявність водійських прав іншої країни не є підставою вважати, що є наявність подвійного громадянства. 

Коментарі

П
Пересічник

Поліція в долі вот і не йдуть до неї. Я сам особисто дві скарги писав у київ по поводу цих заяв які вони необгрунтовано просять.і толку ноль говорять розберуться і оповістять про результат і толку ноль КИЇВске ДМС ТОЖЕ В ДОЛІ!!!! Молодці респект і уважуха таким людям

5
55

а сі "пасивісти" разних мастей,за шо жиють?за шо одіваються,жрачку купують?вот вопрос,такі всі за ідею?чи кось бабло подкидує,оби ходили суєту робити,границі блокувати,по кабінетам ночувати...а поЛЛЮЦІЯ нова нашо нужна?знаки глядати,де ко не на стільки сантиметрів ся припарковав?

СК
Степан Крук

Пересоляк-дітвак,а Я тупак!

Т
Тор

Тп має різниці хто де ходить! Ці упирі вже дістали один тверезий інший у маслі! Іншими словами всі бачили і поліцію і нас усіх на х...ю!!

СК
Степан Крук

Пересоляк - інтелігентний хлопець, але почав бикувати заради власного піару та самоствердження. Пересоляк би подумав, куди діваються дотації, котрі держава виділяє, як копенсацію виробникам, для здешевлення хліба. Пересоляк не розуміє, що якась бабуся не може собі купити хлібину за 15 гривень. Пересоляк не взмозі спитати владу, що таке "соціальний хліб" і де пенсіонер може його купити. Коротше, хернею займається цей Пересоляк! Дітвак...

В
вася

пересоляк працює по заказу Андріїва. той хоче убрати михайлишина і покласти на хлібну должность свою людину з львова.

СК
Степан Крук

Молодці активісти! Зловили одного із 32000 мешканців Закарпаття із подвійним громадянством. Залишилося ще 31999 чоловік. Але ці енергійні хлопці до пенсії справляться!

G
ghfhfj

хто його фынансує?

ВД
васька дурік

а вам двом головне не по темі по..здіти...

Г
гость

Если не работать, а спать и есть в свое удовольствие , то можно и жопу отрастить

В
Василь

Пересоляк ходить лише по хлібних місцях.Які щоки від'їв !!!

Читайте також