В Ужгороді Автомайдан заблокував обласну міліцію та вимагає зустрічі з Шараничем (ФОТО, ВІДЕО)

11
23

Заступник начальника обласного управління міліції Сергій Росоха, який вийшов до активістів, зауважив, що нового в.о. керівника ще не бачили на робочому місці, а про його призначення самі дізналися з сайту МВС.

Водночас, активісти вимагають негайно зустрічі Сергія Шаранича з громадою Закарпаття та вимагають від нього прокоментувати його участь в скандальних виборах мера Мукачева у 2004 році, співпрацю з СДПУ (о) та участь у покритті контрабандних схем, інформує власкор Мукачево.net з місця подій.

Люди наголосили, що не допустять призначення Сергія Шаранича на посаду. У відповідь заступник начальника міліції додав, що міліціонери також хочуть змін, але всі зміни мають відбуватися у правовому полі. На це активісти пообіцяли звернутися до Авакова, якщо призначнння Шаранича таки буде. Росоха запевнив, що проінформувати міністерство про проведену акцію, в тому числі й про вимоги людей.

Мукачево.net

Коментарі

НЗ
Народ Закарпаття

Шановний Сергій Олексійович успіхів Вам у роботі і не піддавайтеся на провокації мікачівської сімї Б..., які хочуть збагатитися до міліардерів у доларовому еквіваленті, дійте рішучо жостко народ з Вами!!!!!!!!!!!!!!!! Слава Україні.

А
Аваков

ЦЕ ВСЕ НЕОСВІДЧЕНІ ПРОВОКАТОРИ БАЛОГИ, ЯКИЙ ПРАЦЮВАВ У УРЯДІ ЮЩЕНКА І МІНІСТРОМ У ГОЛОВИ КРИМІНАЛЬНОГО УГРУПОВАННЯ "ДОНЕЦЬКИХ" ЯНУКОВИЧА, А НА РАХУНОК бАЛОГИ ІВАНА ДЕКЛАРАЦІЇ ТО ТАМ ТРЕБА ВНОСИТИ КОРЕКТИВИ, Я ДУМАЮ СПРАВЖНІ ДОХОДИ ОФІЦІЙНІ СІМЇ СКОРО ПОБАЧИТЬ КОЛЕКТИВ ЖУРНАЛІСТІВ У КИЄВІ БО В ЗАКАРПАТТІ ВСІ СТАЛИ НА КОЛІНА ПЕРЕД БАЛОГОЮ.

Я
я!!!

То же мне еще борцы за справедливость и демократию. Козлы Вы и пендосы с евромайдана! Кому не понятно – звони 0995061005 объясню – Юлий из Мукачево.

К
Кони

ЦЕ ГРОМАДА??? Це смих! Людей запитайте - Шаранич С.О. це честь и совість. Він триматиме порядок в области. Слава Украіні!

І
іван

давайте никого не оскорбляти добре вінз регіонів ідавайте його провірити що мае він що мае його брат або сестра що мають йогоі іі мама і няньо де робили порахувати платні всіх за роки а шо лишньое то отобрати з конфіскаціей а він найдальше робить бо наш главний царь підрас не лим собі украв щи своів фраерці

М
Мусорок

А шаранич де робив не у риггів? У львівській області шараник по кличці ментвські " шаррік", працював у внутрішній безпеці, і був касіром у донецьких збираючи бабло з львівських таможнів і носячи в київ!! І це його служаку риггів назначають в закарпаття?

М
моні

Повна ..опа, нач. УВС ідуть люструвати діти (бо канікули) і цигани (бо ко кіть не вони) А СБУшник новопризначений добрий?, теж працював у період правління ригів

Ш
шоні

Но шо то за обисраник розмову веде від імені громади, хто його уповноважив, скільки років має (на відео), який життєвий досвід. Він хоче питання задавати тому ж таки Шараничу, полковнику і як мінімум в два з половиною раз старшому за себе. Конешно Росоху кривить, тріснув би го раз з лівої та переломивсяб

М
МОЛОДЦІ

МОЛОДЦІ У ЦИХ МЕДВІЙЧУКІВЦІВ МАЄ ЗЕМЛЯ ГОРІТИ ПІД НОГАМИ ГНАТИ У ТРИ ШИЇ

КВ
Куля в лоба

Давайте сядеме собі по камерах - домах і будеме чекати, кого нам напризначають. Раз люди мають, що сказати про новопризначених, най говорять, бо про сього Серьожу є що говорити. Не хочемо мусорів, хочемо нормальну міліцію, а не прислужників нової-старої влади, хабарників і садистів.

ПУ
Пенсіонер УБОЗу

Балога заплатив Кепічу, щоб він зібрав людей, а раніше Кепіч під керівництвом полковника Шаранича С.О. працював. Чи це не правда.

ПЖ
Прав живий

А що там Вася Кепіч-шашлик з особами циганської національності робив, напевно виконував вказівки Гички М. Василю десь найшовісь тих людий. Сміх та й годі, б'уть хоч мало май розумний це тобі не в беркуті робити. Ну ти шашлик шифратор , привикісь перебігати то до антибіотика з Вучканом то до Гички.

PP
PR protection

Тільки мені здалось, що ці люстратори візуально дуже нагадують людей ромської національності з сіл берегівського району? Росоха - то хто такий? Дивні люди починають "вспливати" на фоні призначень. Тепер кожен, хто організує групу з 10 авто мають право вирішувати кому і на якій посаді бути, а кому ні? Хаос.

А
Андрон

Почитайте правду за смерть родини Пригар http://anons.uz.ua/news/criminal/16361-stali-vdom-sensacyn-podrobic-dtp-za-uchastyu-nagrnogo-dokument.html

?
?

Яна ти сука із антимайдана?

О
Оросвейг

Се уже не майдан. Се бардак. Двадцядка хворих на голову людей возиться по Ужгороду та робить суєту.

О
Охочий

Бомжі срані ніяк не заспокоться! Садити картоплю ідіть, а не їздити і людям мозги є....ти!!! Ублюдки!

А
Артур

І так буде кажду суботу за заповідьов Кополовця доки не підуть усі янучари есдеки на кладбіще історії

PP
PR protection

Чому скриваєте фото персонажів автомайдану? Хто вони, звідки взялись? Вчора автомайдан на Мерседесах, сьогодні на старих жигулях.

G
gyuri

я не прихильник теорії Ломброзо, але підіть, подивіться симпатичні "обличчя" автомайданівців, що блокують УМВС, якщо вони ще там.

С
Совість

Можна подумати в Автомайдані самі чесні, порядні громадяни, які дуже багато зробили для благоустрою і порядку в Ужгороді та на Закарпатті

Я
Яна

Ці "майдануті" заспокояться тільки за вказівеою Балоги! Люди, отямтеся. Ви нічого кращого не діб"єтесь. Дайте новому керівнику працювати!!!!!!!!!!!!!!! Ви ж його не знаєте!!!

Р
Реаліст

Якщо буде виклик... як міліці зможе виїхати? Всіх "блокувальників" повзати і посадити на 15 діб!

Читайте також