В Ужгороді бачили НЛО

52
1

Вчора, 15 травня, ввечері в небі над Ужгородом зафіксували непізнаний літаючий об'єкт. Він складався з трьох червоних ліхтариків. Висів над містом близько 5 хвилин.

"О пів на одинадцяту вечора я вийшов на балкон і побачив у небі три червоні кулі, - розповів Олексій Нечаєв з мікрорайону" Шахта ". - Вони висіли у вигляді трикутника на відстані приблизно 12-14 кілометрів від Землі. Виглядали маленькими. Кружляли над мікрорайоном близько 5 хвилин. Після чого одна червона куля вирвалася вперед і зникла за лісом у напрямку Анталовецькой телевежі. Інші дві полетіли слідом ".

Олексій з дружиною спробували зафіксувати НЛО, зробили декілька кадрів мобільним телефоном. Однак фото не вийшло.

Останній раз НЛО на Закарпатті бачили в минулому році в жовтні. Тоді в місті Мукачево місцевий житель Віталій Герасимов помітив у вечірньому небі чотири яскраво-червоних кулі, які кружляли у формі чотирикутника. Через кілька хвилин три кулі зникли, один зникав повільно, змінюючи свою яскравість.

"За останні 10 років на Закарпатті було зафіксовано близько двадцяти повідомлень про появу НЛО, - зазначив закарпатський уфолог Ярослав Сочка. - На жаль, останнім часом в моду увійшли так звані китайські ліхтарики, які випускають в небо під час різних свят. Тому, не виключено, що багато людей можуть сприймати їх як НЛО ".

Коментарі

А
АБВ

14 травня , приблизно о 22,30 год. мені вдалося відеокамерою зняти політ НЛО в вигляді померанчевої кулі. Файл MOV. Підскажіть, як його можна опублікувати на цьому сайті. Тривалість відео - 2 хв.20 сек.

Читайте також