В Ужгороді безпритульні собаки переселяються у "бутіки" (ФОТОФАКТ)

17
17

Бродячі собаки у центрі Ужгорода гріються на ганку при вході у сучасний торговий центр.

Через холод собаки намагаються зігрітись на входах магазинів, іноді роблять це цілими зграями.   

Коментарі

For Захисниця

Такі як ти скоти захищають скотiв. Нормальні люди захищають людiн. Коментарі це пил, а ось ліквідація бродячих псів це реальні дії, які змінять ситуацію. Але ти з цим нічого вдіяти не зможеш, тільки слюні бульбашками надувати. Бродячих псів необхідно знищувати повсюдно, планомірно, щодня, методично і цілеспрямовано.

Э
Эколог

Бродячих псов необходимо тотально уничтожать, как крыс и тараканов. Если власти не занимаются уничтожением бролдячих псов, то граждане ВЫНУЖДЕНЫ заниматься этим самостоятельно и ликвидировать бродячих псов самостоятельно, используя доступные средства. Например, вот это: 30г ливерной колбасы + 10табл по 300мг ИЗОНИАЗИДА + 1табл метоклопрамида на одну бродячую псину. Таблетки засунуть в кусок колбасы и завернуть в пищевую плёнку или салфетку. При встрече с бродячей псиной привлеките внимание хищника звуком «на-на» или «цс» и бросьте приманку немного в сторону, но что бы псина видела. Отойдя на несколько шагов, пронаблюдайте, что вся приманка съедена. Категорически нельзя оставлять приманку без присмотра и раскидывать, что бы котэ и хозяйские собаки не отравились. Уничтожил бродячую псину спас ребёнка, женщину, старика.

Ч
Человек

Для ликвидации бродячих собак используют 10 таблеток изониазида (противотуберкулёзное) + 1 таблетка метоклопромида (противорвотное). Таблетки растереть в порошок и смешать с небольшим кусочком фарша. Одна такая вкусняшка на одну собаку. Не разбрасывать! Кормить из рук в пасть! С хозяйскими по закону!

С
слон

Замість того, щоб щось конструктивне запропонувати, тратите час на...дописи. Насправді, собаки у нас зараз мають більше прав як люди. Тому така жалюгідна картина - життя собачого, спостерігається сьогодні в Ужгороді. Пишу, бо годину тому, біля альпінарія, став свідком нападу на людину зграї собак (було їх понад 10). Пропонуйте конструктивні вирішення! Я,наприклад, буду звертатися до міської влади з вимогою ввести реєстр псів.Власники собак у цьому мають бути зацікавлені. Але, як це можуть перекрутити чиновники, відомо.Все ж, бачу тільки такий вихід.

Э
Эшелон

Потравить этот самоходный мусор, что, религия не позволяет? Так и будет народ сидеть на попе ровно, пока попу не отгрызут? Развели сопли-слезы. Отстрел, или ваши дети будут жить в собачьем царстве и работать им на еду.

ОЦ
Офіс Цинський

То нич, у Мукачеві у псів із рушниць стріляють серед білого дня

К
Катя

Гуцул,сучка у тебе жона!!!!!тут про собак репортаж а не про девок!!!!!!перейди на iншу сторiнку на приклад на порно сайты де ти постоянно зависаеш ! Не розумiю шо ти на "мукачево нет"потiряв????? УдачI,гуцул!!!!(руку не надорви)

Г
гуцул

о, як сучки заскавунчали....

С
Саша

А тебя,Гуцул,собаки за сраку кусают потому что знают что ты ИДИОТ!!!!!!!!!

К
Катя

Гуцул,ти ПРИДУРОК!!!!!!! Може ти i шукаеш собi кобеля щоб тебе за вушко i пiд вушко.................але ти не на тих сайтах лазиш!

1
123

Бедному Гуцулу, видимо, хорошо досталось, точнее, его с*аке, раз он предостерегает девушек.

Г
гуцул

я розумію отих двох: "Захисниця і Катя"- дві сучки шукают кобиля ,щоб їм дав під хвіст і покусав за ушко..... закі ім сраки пси не порвут доті такзвані захиснички будут скуліти .

1
123

Прицепились же к несчастным собакам! Правильно, попрошаек и цыган теперь не модно охаивать и фотофакты здесь выкладывать о них...

К
Катя

Згодна з захисницею на всi 100!!!!!!!!!!

З
Захисниця

Саме так, патріоте, захисників одиниці, а таких ідотів, як ти тисячі, котрі ні чорта не роблять, лиш коменти вміють писати і брудом обливати. Візьми ти хоч одну собаку, пригрій і знайди їй господаря - тоді зрозумієш, який це труд. Кілька нормальних людей не зможуть стадо баранів позбавити тої проблеми, доки будуть існувати самі барани.

П
Патріоту

та напиши тим,хто спочатку бере собаку,а потім,награвшись, викидує на вулицю, і шо та тварина має робити далі?? звичайно,виживає як може! то чому захисники тварин мають всіх пригрівати у себе дома,а такі деграданти, які беруть цуценя за іграшку, повторяти це неодноразово? чому не пишеш їм,хай знайдуть викинуту собаку і заберуть додому?!!так шо про поп..ди це якраз у твій адрес!

П
патріот

А де тепер захисники тварин, чому не зігрієте беспритульних собак, ви чекаєте доки вони знову не покусають когось, або вбють собаку безпритульну що кидається на людей?????? В прошлих коментарях дуже багато було захисників, а на ділі нічого не роблять, лем би попи..ти, такий менталітет у закарпатців.

Читайте також