В Ужгороді біля смітника знайшли розірвані прапори України (ФОТО)

6
11

Про інцидент в соцмережі Facebook повідомив Ярослав Білень.

"Якесь чмо викинуло біля загального смітника розірвані прапори України... Це ж наш прапор, за нього помирають, ним накривають труни воїнів, вони майорять над їх могилами, та над містами вільної України", - емоційно відреагував Білень Ярослав.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ТС
так ся мусило стати

типирь ка схід, центр, південь достає антимацкальську вакцину. Руками самих мацкалів. Ко мав очи, то му ся одкрили, а ко сліпий......

Е
ен

Наскільки вихідці з Півдня і Сходу зберегли ці погляди з початком повномасштабної війни і чи не несуть їх із собою далі питання відкрите. Свіжі опитування демонструють послаблення проросійських поглядів і зростання проукраїнських, але подібні тенденції і сплеск показного патріотизму вже спостерігався в 2014-му.

Е
ен

Кожен другий житель Півдня і Сходу не відповів однозначно ТАК на питання, чи проголосував би за незалежність України на новому референдумі. Опитування Демократичні ініціативи, серпень 2020 року. Проголосували б за незалежність: Захід 92.5%, Центр 71.6%, Південь 56%, Схід 45%. Решта відповідей "проголосував би проти, не брав би участі, важко відповісти", що в сумі характеризує або негативне (найбільша частка ПРОТИ на Сході - 29.6%), або байдуже ставлення до української незалежності.

Р
робі

Русину: цю байку запускали медведчуківці типу віті русина. задача кацапів - пересварити українців і для того використовують таке жадне до грошей лайно, що маму свою продасть. По всьому Закарпаттю повно росіян, що почали їхати сюди з 45го року. але місцевим заборонено про це думати. Попи заборонили. Сказали: в усьому винні українці зі Сходу.

S
Sova

Конституцію писав не я. І поки в ній є стаття 10 в якій гарантується вільний розвиток, використання і захист російської мови такі питання не до мене. Сподіваюсь ви все це зрозумієте і будете звертатись до керівництва нашої держави з вимогою внести правки в конституцію.

ДS
До sova

Не дивно , що ти sova ! Інакше , поясни 4-х річному хлопчику , у котрого на очах росіяни вбили українця -батька і гвалтували його маму з десяток орків .... руЦкоглаголющих субстанцій ! P.S. аби писати ссилки на закони , спочатку приміряй ситуації на собі !!!

ДА
До Андрія

Якщо , конкретно у тебе в голові є поняття : російськомовний українець , то в голові - вакуум . Без обговорень , ти дурень.

Б
Бачі

Но, не зовсім вони, вони «сприяли» так, мягко кажучи. Тепер же всі говорять про перегляд цінностей і примирення, єдина країна і т.д. І, так, наша Конституція точно не дозволить звільняти людей «бо они не удсіть»). Одне лиш хочеться, щоб ми, мукачівці себе не забули і вчилися тільки хорошому, а якщо конкретніше- не переймали бидлячий менталітет, узьку мову, хамство і інші речі. Ми зараз під шаленим тиском живемо, лишаймося собою.

S
Sova

Відповідь для русини. Читай статтю 10 конституції україни. А до редакції порталу Мукачево.нет стає питання про їх адекватність пропускаючи такі коментарі. Статтю 10 ще ніхто не скасував

А
Андрій

до Русина У тебе мерзотнику є докази,що це зробили російськомовні українці?Так пред*яви їх.Іначе стули свій гнилий є....ик

Р
РУСИНИ

В Ужгороді, Мукачеві , Берегові і всіх інших населених пунктах ПОНАЇХАЛИ "гражданЄ украІнЬІ" рАсЄянського сегмента. Цей руЦкоглаголющий сегмент притягнув війну і до нас .... Не наведемо з цим лайном порядку , то очікуймо тут таке ж. Не обслуговуйте руЦкоглаголющеє бЬІдло ніде . Ігноруйте їх. Звільняйте з праці .

Читайте також