В Ужгороді більше не відкриють жодного кафе на перших поверхах житлових будинків

8
1

Сьогодні, 3 червня, на VI сесії Ужгородської міської ради VI скликання депутати розгялнули проект рішення про зміни до Положення про порядок та умови влаштування об’єктів для здійснення підприємницької діяльності у житлових будинках.

Від мешканців міста, у будинках яких на перших поверхах розміщені заклади громадського харчування чи об’єкти для потреб промислового характеру, надходили у міську раду численні скарги. Яскравим прикладом є ситуація із сумнозвісним міні-АВС «Стів», що на пр.Свободи: на прибудинковій території, де розміщувалась тераса і постійно розпивали алкогольні напої, був безлад та відбувались порушення громадського порядку.

Мешканці навколишніх будинків постійно звертались з цього приводу до колишньої міської влади з проханням закрити кафе. Проте тільки діюча міська влада змогла результативно вплинути на ситуацію і закрити горе-заклад.
У зв’язку з цим на розгляд сесії був винесений проект рішення про заборону розміщення таких об’єктів у житлових приміщеннях.
Проект рішення № 167 депутати міської ради підтримали одногшолосно.

Тепер згідно Положення про порядок та умови влаштування об’єктів для здійснення підприємницької діяльності у житлових будинках міська рада вирішила не допускати переведення житлового приміщення, житлового будинку у нежитлові для потреб промислового характеру, під об’єкти громадського харчування та ресторанного господарства у багатоповерхових житлових будинках.

Рішення набуде чинності з дня його оприлюднення у газеті «Ужгород».    

Коментарі

Я
Я

Невже !!!

Читайте також