В Ужгороді буде своя вулиця Небесної сотні та сквер Героїв Майдану (ДОКУМЕНТ)

10
5

Про це стало відомо з документу опублікованому у соціальній мережі "Фейсбук".

Згідно документу виконавчого документу Ужгородської міської ради, назву Небесної Сотні отримає вулиця Уральска, а сквер на розі вулиць Ф.Ракоці та О.Довженка назвуть сквер ім. Героїв Майдану.ї

Коментарі

1
11111

а чому не висадити новий сквер? чи в Ужгороді зайвою буде ще одна зелена зона? перейменовувати легше всього, а щось створити - так руки не з того міста ростуть (((

П
Прокурор

Вулицю Коцюбинського в Ужгороді потрібно було назвати однією з цих назв, так би було справедливо, саме на цій вулиці найбільше число патріотів з дня в день потом і мозолями встановлюють законність.

Й
йоушко

Займіться краще ремонтом вулиць. а не дурницями ся займаєте! Тепер не час вулиці перейменовувати,дивітся щоб люди роботу мали та багато других проблем які в першу чергу треба вирішувати.

Г
Галина

Стане вже пафосу!В Мукачево Вже зробили вулицю Небесної сотні( засипали гравіем і всьо)! Ходити по ній важко і гидко! Ганьба! Ганьба! Ганьба!

ВЯ
Візитка Яроша

Но! Типирька прокуратура, котра май гроші гребла, буде на вулиці Героїв Майдану, це ГЕНІАЛЬНО! Шкода молодих хлопців, що померли за паскудь ментовсько-прокурорську.

Читайте також