В Ужгороді "били вітрини" на Проспекті Свободи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

6
7

Анонсована у електронних ЗМІ акція про розбиття вітрин в Ужгороді в знак бездіяльності міліції відбулася.

Про це пише журналіст Олександр Попович на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Колишній директор Закарпатського облмуздрамтеатру, актор Анатолій Рошко, який зараз працює у сфері журналістики, шоу та розважального кінематографу пообіцяв, що на знак протесту проти бездіяльності ужгородської міліції, яка не реагує на численні прояви вандалізму у нашому місті, розіб’є 30 вітрин на Проспекті Свободи. При цьому уточнив для преси, що акцію почне біля колишнього магазину зотоварів "Амазонка".

Організатор акції  з'явився на проспекті о 13:05 у нетверезому стані. Він витяг з пакету цеглину і впустив її з рук на землю. Вона розкололася.

Потім А. Рошко розвернувся і, запхавши руку у пакет, побіг до вітрини. За ним побігли двоє людей у цивільному і двоє міліціонерів у формі. Ще один міліціонер кинувся на журналіста радіо "BBC" з криком "А ви шо туй фотографуєте ?!".

"Якби не Катерина Кийович, начальник міського відділення Ужгородського МУ УМВС України у Закарпатській області, яка його буквально втримала за куртку, був би розбив мені апарат або обличчя", - пише Олесандр Попович.

Скрутивши Рошка, повели його у машину за командою кремезного чоловіка у цивільному.

У коментарі журналісту заступник начальника Ужгородського міського управління УМВС України у Закарпатській області В’ячеслав Григор’єв зазначив:

"Ми були поінформовані про те, що Анатолій Рошко має намір вчинити тут хуліганські дії і змушені були реагувати. Звісно виставили тут патруль, щоб запобігти биттю вітрин, збиткам..."

Підполковник Катерина Кийович додала: "Ми попередньо зв’язувалися з Анатолієм і уточнювали чи це справді він розмістив у Інтернеті інформацію про свої наміри бити вітрини у місті. Він підтвердив. Тому ми тут. Дуже шкода, що Анатолій, якого все місто знає як інтелігентну людину, митця, громадського діяча, пішов на таку дивну акцію."

Сюрпризом стали речові докази, які вилучили правоохоронці. У пакеті, який приніс з собою А. Рошко, виявилася цеглина, проте...несправжня, а поролонова.

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

РОДНАЯ МИЛИЦИЯ НАС БЕРЕЖЕТ : СНАЧАЛА ПОСАДИТ , ПОТОМ СТЕРЕЖЕТ

К
Кусi

"...громадського дiяча..." ??? Та вiн просто дилетант в порiвнянi з Ющенком, Червоненком i Порошенком, якi в примiщеннi ЦВК у 2004 роцi скрутили офiцера мiлiцii, заволодiли його службовим пiстолетом i НЕ ПОНЕСЛИ жодного покарання. Оце iстиннi ГРОМАДСЬКI ДIЯЧI.

ПМ
ПРАЦІВНИКАМ МІЛІЦІЇ

Поставте Рошкови три клізми на голодний жалудок, йому це дуже помогає. А ще покладіть го спати на розмальований паралон, бо йсе знимає в нього приступи параної. А й накорміть того сирохмана.

СІ
Санітар Іванко

Дохторе,уже іду.Клізма,релаксил-всьо несу.

Д
Допитливий

>> Жінку бив кожного для. Директор театру і актор??? БИВ? ЖІНКУ? Це ви десь чули чи самі бачили?

Т
Тамара

Вже час трахнути цього хулігана ,алкаша та наркомана.Сьогодні він пугае ,завтра голову розіб"е чийсь дитині.Жінку бив кожного для.А ти звеш його інтелегентом.Може він з глузду з"їхав? у психушку його.

Ж
Жора

Нормально разыграл милицию Толик.Хоть немного побыли на дежурстве,ожидая его.Только тут причин задерживать его нет,где тут хулиганство?

Читайте також