В Ужгороді через сніг провалився дах п’ятиповерхівки. Ремонтувати мають за власний кошт (ВІДЕО)

9
2

Гнилі балки зсипались у нежитлове приміщення горища останнього поверху. Пошкоджено 10 кв.м черепичної покрівлі.

На щастя постраждалих немає, але у мешканців квартири 5 поверху починає текти зі стелі. Відшкодувати збитки мешканцям багатоповерхівки доведеться за власний кошт.

В ОСББ припускають, інша частина покрівлі теж під загрозою, адже дах потребує капітального ремонту.

Міська рада сказала, що це приватна власність, приватне майно. Була з міськради комісія, подивилась зробила висновки пішла писати акт, - розповідає Ярослав Сайкевич, заступник голови ОСББ "Прогрес 40".


Нагадаємо, останні дні на Закарпатті випало дуже багато снігу, що спричинило затори та ускладнений рух не дорогах.

Коментарі

О
О

Че Мы все пишем,про Ужгород,Хуст,Виноградово-в Мукачево тоже снег,сосульки и 2 Белоруса тракторчика "здохло",ну какого ... Мы обсуждаем,чужой район,город,область,Страну-ник."народ" написал все прекрасно и правильно

Н
народ

З того часу як був побудований цей будинок, його мешканцi сплачували кошти для обслуговування будинку Жекам. Цi кошти в основному розкрадалися. Щоб мiська влада не мала клопоту, як у даному випадку (бо цi застарiлi будинки вже потребують серйозних i вартicних ремонтiв), а заодно щоб мешканцi не запитували куди подiлися кошти заплаченi Жекам , людей почали агiтувати за створення ОСББ. А тепер влада каже, що це вже вашi будинки от i ремонтуйте. ОСББ добре створювати у новобудовах, бо сплаченi мешканцями грошi будуть акумулюватися на рахунках, а не розкрадатися Жеками. Тепер уявiть собi скiльки у нас старих совдепiвських блочних багатоповерхiвок, термiн придатностi для проживання в них людей, добiгаэ кiнця( бо зварювання, що використовувалося при будiвництвi втримуэ 50 рокiв). I що буде коли вони просто почнуть валитися? Ну влада скаже - це вже ваше!Перед тим як створювати ОБСС треба було вимагати повернення коштiв, сплачених Жекам.

Читайте також