Засуджено ужгородця, який без посвідчення вчинив смертельну ДТП під дією наркотиків

715 4

Інцидент стався на вул. Гагаріна в обласному центрі у жовтні 2022 року.

Обвинувачений, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», наїхав на чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Водій навіть не намагався зупинити авто, щоб уникнути зіткнення.

На момент ДТП водій перебував у стані наркотичного сп’яніння та не мав водійського посвідчення, оскільки раніше його було позбавлено права керувати автомобілем. З початку 2021 року до дня вчинення ДТП на нього було складено більше 20 протоколів за адміністративні правопорушення, з яких 7 – за водіння у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав, стверджуючи, що після аварії намагався надати потерпілому допомогу, але той помер у кареті швидкої допомоги від отриманих травм.

Про це пише Закарпатська обласна прокуратура.

За публічного обвинувачення прокурора Ужгородської окружної прокуратури 23-річного місцевого жителя засудили до 8 років позбавлення волі за порушення правил безпеки дорожнього руху у стані наркотичного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого. Наразі очікується набрання вироком законної сили.

Коментарі

НП
но пак

то щи ті судді! То після другого рорушення щи сумніви у судлі були, ош управиться? То мусів задавити, ньи? Значить і того суддю з тим наркошом. Суддя після тритього порушення мав садити, А суддя казав - най щи малінько подавить, може не діточок

В
Василь

А що? Є люди які мають право вчиняти смертельну ДТП??

Д
Дідо

Докі чоловіка не задавив сись наркоша та виписували йому штрафи які він не платив. Чого машину не забрали після 3 штрафа???

Т
Томі

8 років. Самий гуманний суд

Читайте також