В Ужгороді чоловік кинув з балкону гранату Ф-1 (ФОТО)

4028

Поліція встановлює обставини вибуху на одній із вулиць Ужгорода

Сьогодні о 17.21 до поліції надійшло повідомлення від громадян, які чули звук вибуху на вулиці Заньковецької в Ужгороді.

За викликом негайно виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Було встановлено, що постраждалих внаслідок цієї події нема. Очевидці повідомляють, що на одному з балконів багатоповерхівки бачили підозрілу особу, яка, ймовірно, й кинула на землю предмет, який спричинив звук вибуху.

Наразі співробітники поліції, зокрема й вибухотехнічної служби, працюють на місці події. Особу, причетну до події, встановили.

За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Закарпатській області, які працювали на місці події, підозрюваний кинув на зелену зону гранату Ф-1. Всі зібрані речові докази досліджуватимуть експерти.

Слідчі Ужгородського районного управління поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з боєприпасами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Відповідні відомості вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Коментарі

Читайте також