В Ужгороді демонтують нещодавно встановлене еко-серце

59
6

Активісти змушені демонтувати нещодавно встановлене металеве серце для збору пластикових кришок.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 7 березня поблизу Кафедрального собору в Ужгороді встановили металеву інсталяцію у формі серця для збору пластикових кришок від пляшок.

Однак, як повідомив керівник Станції заготівлі вторсировини Руслан Шварц, активістам прийдеться демонтувати інсталяцію, оскільки її встановлення не було узгоджено з органами охорони культурної спадщини.

Також з’ясувалося, що земля не є власністю єпархії, яка дозволила встановити арт-об’єкт у парку. Половина скверу у власності навчального центру, а половина – у власності фізособи. Однак за парком доглядають служителі єпархії. Як зазначив пан Руслан, інші варіанти для перенесення серця є, але його встановленню тепер буде передувати ретельна перевірка усіх нюансів.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

I
iOS

Нич не ясно у цій історії - ко підняв кіпіж? фізособа чи єпархія? кого жаба заїла?

L
Legere

Половина скверу у власності фізособи??? Це як взагалі??? Але це ж Україна - країна ''можливостей''

Д
Дідо

Усе у нас...як усе... Асвальт,зимов кладуть....і т.п.

А
Алек

Як завжди все в Україні. Виявляється не у тих дозвіл просили. А тих що мають вирішувати чи можна жаба заїла що без їх дозволу чи що? Раз сам такоє не зробив то й другому не дам))))). Так важко дати дозвіл на корисну річ? Чи жаба задусила?

ФБ
фрекен бок

А Володимирську проконтрольовати не можуть - там глини на асфальті уже пощиколотку. Лівньвки глинов забиті, проїзжаєш тов улицьов, ги польовов дорогов у калхоз. Муніціпали куда дивляться?

НП
но пак тильо виля гей

головне движуха, шуміха і грошики списати….

Читайте також