В Ужгороді демонтують рекламу (ФОТО, ДОКУМЕНТ)

7
1

Таке резонансне для виконавчого комітету Ужгородської міської ради рішення було прийнято на черговому засіданні 16 жовтня.

Відділу муніципальної поліції та правопорядку (Шушка О.І) спільно з департаментом міського господарства (Касперов О.П.) до 1 листопада зобов’язали провести демонтаж наступних засобів зовнішньої реклами:

- Рекламний щит на опорі зовнішнього освітлення на пл. Кирила і Мефодія (біля „Космоплюс") („HIS").

- Рекламні щити (брандмауери) на фасаді будинку № 2 по пр. Свободи (16-типоверхівка) - у кількості 5 шт. (А Банк (2шт.), весільне вбрання „Асоль", „Нова пошта" кабельна продукція „Інтернет");

- Рекламний щит (брандмауер) на опорі пішохідного мосту зі сторони р. Уж (театр ляльок) розміром 3 м х 3 м.

Останнє місце, до слова, давно потребує очищення, адже рекламні щити псують історичне обличчя міста. Натомість попри так званий мораторій на встановлення зовнішньої реклами в місті, який начебто запровадив міський голова Віктор Погорєлов, лише на днях біля моста відновили демонтований щит з рекламою.
http://www.mukachevo.net/ua/News/view/81219

Раніше, наприкінці вересня, новий рекламний щит «прикрасив» територію навпроти універмагу «Україна».

Що ж до демонтажу рекламних щитів на фасаді 16-поверхівки існує версія, що мотивувало міську владу на цей вчинок письмове звернення мешканця 16- поверховго будинку.

Згідно відповіді місцева влада взагалі не знає, кому і на що ідуть кошти від розміщення реклами на цій будівлі, а тому рекомендує дізнаватися це від третіх сторін. А сама тим часом вирішила від гріха подалі невпізнані рекламні об’єкти познімати.

Мукачево.net

Коментарі

L
lost

шо, прінтер заправити не можуть? стидоба..

Читайте також