В Ужгороді держслужбовців нагородили грамотами (ФОТО)

22
0

З нагоди відзначення Дня державного службовця в обласній державній адміністрації відбулися урочистості, під час яких було вшановано працівників держустанов. Присутніх привітали заступники голови ОДА Іван Качур та Антон Громовий, перший заступник голови облради Володимир Закурений, начальник головного управління державної служби в Закарпатській області Василь Попадинець.

Щорічно 23 червня за рішенням Генеральної асамблеї ООН у світі відзначається День державної служби. Традицію святкування в Україні було встановлено 2003 року відповідним Указом Президента України.

Заступник керівника краю Іван Качур відзначив, що саме державні службовці своєю роботою створюють імідж держави Україна.

- Державна служба це - відповідальна справа, від якої залежить загальне благополуччя людей, їх соціальна захищеність, стабільність життя. І ми зажди повинні пам’ятати, що довіра до держустанов та влади передусім залежить від нас, – констатував Іван Качур.

У свою чергу, начальник головного управління державної служби в Закарпатській області Василь Попадинець побажав держслужбовцям невичерпної енергії, професійної наснаги, нових ідей в роботі та успіху у їх втіленні.

Відтак було нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації Вікторію Дудаш, Дениса Кут, Ірину Михайлюк, Андрія Мишанича, Василя Стегуру, Ларису Теличко, Марину Чепа-Марковці. Оголошено подяки голови облдержадміністрації Олександру Віщаку, Квітославі Демидчук, Тетяні Міцьо, Ользі Микиті, Юрію Фединчуку. Також було нагороджено переможців обласних етапів конкурсу «Кращий державний службовець».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також