В Ужгороді для потреб онкохворих дітей зібрали 9 100 грн

9
0

за отримані кошти придбали посуд, кухонне приладдяї та ліки

Центр розвитку сім’ї `Калейдоскоп` Ужгорода зініціював благодійну акцію, під час якої для потреб дитячого відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні було зібрано 9 100 грн. За отримані кошти співробітники Центру придбали і передали відділенню посуд, кухонне приладдя, засоби побутової хімії та ліки. Про це повідомив власкор ZAXID.NET в Ужгороді.



Водночас партнери центру також долучились до акції й подарували лікарні телевізор і програвач DVD-дисків (Міжнародний Клуб `Ротаракт`), дитяче харчування та напої (ТМ `Хіпп`), дитячі косметичні засоби (ТМ `Веледа`). А управління у справах сім`ї, молоді та спорту Закарпатської ОДА передало канцелярські товари та іграшки. Благодійна акція була проведена в межах святкування триріччя центру `Калейдоскоп`.



З цієї нагоди центр провів день відкритих дверей в Закарпатському обласному ляльковому театрі. Захід відвідало понад 200 осіб. Під час проведення акції невідомі благодійники подарували онкологічному відділенню кухонні меблі. Не залишився осторонь й батьківський колектив центру, який презентував відділенню одяг для дітей та мікрохвильову піч.



Лише за один курс хіміотерапії батькам необхідно сплачувати близько 10 000 грн, а також додатково за медикаменти, які допомагають дитячому організму відновитись. Як правило, подібні курси маленьким пацієнтам необхідно пройти неодноразово.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також