В Ужгороді думали, що робити з нелегальними перевізниками (ВІДЕО)

8
1

Пасажирські перевезення - бізнес прибутковий, особливо якщо не рахуватись з державою: не потрібно сплачувати податок, робити купу документів та дозволів, однак не варто забувати, що нелегальний перевізник не відповідає за безпеку своїх пасажирів, кажуть працівники ДАІ.

Нелегальні пасажирські перевізники  попри рейди ДАІ продовжують свою діяльність. Аби вирішити проблему в Ужгородській  міській раді засідав комітет з питань транспорту при громадській раді Ужгородської міськради. Вирішували проблеми нелегальних перевезень на Закарпатті.За законом, здійснювати пасажирські перевезення можна лише за наявності відповідних документів та дозволів. Однак,  не дотримуючись жодних вимог законодавства, нелегальні перевізники часто нехтують правилами безпеки. Тому  на засіданні комітету було прийнято рішення про спільні рейди до закарпатських перевізників.

Самі ж пасажири не часто переймаються тим, до кого сідають. Головне,  аби швидко та зручно. Однак багато хто забуває, придбаний білет -  свого роду гарантія для пасажира у разі надзвичайної ситуації. Нелегальний же перевізник вимоги щодо обов’язкового страхування пасажирів не дотримується. Від нелегалів також страждають і офіційні автоперевізники, які дотримуються законодавства, мають ліцензії, сплачують необхідні податки та перевозять пільгову категорію громадян.

М-Студіо

Коментарі

В
Вася

а чому легальні перевізники не можуть перевозити людей швидко та зручно

Читайте також