В Ужгороді готуються до акції "Купи журнал бійцю"

4
2

Під час заходу активісти молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» закликатимуть ужгородців придбати Український мілітарний журнал «Миротворець» (новини, аналітика, медіа про війну та мир, мужність та вірність, честь і відвагу) для воїнів АТО.

Тобто, охочі зможуть придбати флаєр-наклейку за ціною журналу, на одній частині якої зможуть вписати свої контактні дані (за бажання) та побажання для наших бійців і вклеїти в журнал, а іншу частину наклейки забрати собі на згадку.

Усі придбані та підписані журнали будуть передані волонтерам, що надсилають допомогу воїнам в зону АТО. Гроші від продажу підуть на підготовку та друк наступного номеру.  Під час акції буде проведено перформанс – «Врятуй для мене країну». А також буде безпрограшна лотерея від волонтерів руху підтримки Закарпатських військових, – повідомляють організатори акції.

«Хлопці на війні повинні бути в курсі того, що відбувається в суспільстві. Добра книга, газета чи журнал допомагають відволіктися від проблем в яких живуть хлопці», – зауважують організатори. 

Коментарі

6
6

Купіть собі уже мозги,підераси які поддержують сю войну..гандони..

1
111

А я хочу PLAYBOY!!!!!

Читайте також