В Ужгороді готуються до еротичного фестивалю "Березневі коти"

8
7

Фестиваль еротичної поезії "Березневі коти" проходитиме у березні в Ужгороді, передає УНН із посиланням на організаторів фестивалю.

Раніше повідомлялося, що фестиваль не буде проводитися, проте після довгих дискусій та роздумів організатори вирішили, що "Березневі коти" будуть. Орієнтовна дата проведення 27-29 березня.

"Безперервність щорічних традицій - своєрідні символічні підсумки. Приїжджайте, хто був на попередніх фестах. Мир та любов хай повернуться до нас", - написав у Facebook митець Вік Коврей, який є одним із засновників фестивалю.

Подібний фестиваль проходитиме вже вдесяте.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДС
до селянина

Ужгород це не село, населення близько 120 тис. Міська рада вирішує, бере до уваги все населення міста, а воно як відомо різноманітне. Ви знали що в Ужгороді є люди які навіть не знають що йде війна на сході! А про молодь зовсім мовчу (15-18 річні)

С
селянин

щось не розумію-у нас в селі відмінили день села,пе проводять дискотеки,відмічали новий рік-то набагато скромніше,ніж раньше...то всьо-наш виконком сільради прийняв таке рішення-люди всі,навіть молодь-підтримала...а тут,що вирішують організатори? чи в Ужгороді немає виконкому,мера???

Т
Титушка

Давайте нах збереме авто майдан)) Смотра Ужгородо Мукачево завалеме сих уродив )))

7
77

ниська цілий день на стіні групи велика пласмасова пуцка! а завтра дочого докотитесь? шо на завтра у вас у планах викладувати вже порно в групі? витко які ви культурні адміністратори групи в вк)

Ж
Женька

Засмість того,щоб страдати х*ньою,краще би гроші на АТО зібрали.Фалоімітатори ті треба тим конченим організаторам в жопу засунути і покрутити на 180 градусів.То вже немає чим зайнятися?Уроди кончені!

0
000

О дааа! Это нам очень надо. Медленно сходим с ума!

Читайте також