В Ужгороді говорили про місце малого бізнесу у розвитку регіону

7
0

17 червня ц.р. в Ужгороді за підтримки уряду відбувся міжрегіональний інвестиційний форум «Пріоритетні напрямки забезпечення подальшої інтеграції України у європейську та світову економічні системи. Туризм, енергетика, транспорт – сучасний стан та нові інструменти стимулювання розвитку регіонів». Організаторами форуму виступили Український національний комітет Міжнародної торгової палати та Закарпатська обласна державна адміністрація.

Як зазначили учасники зібрання, метою проведення форуму є об’єднання зусиль влади, бізнесу та науки з метою підвищення ефективності використання державних та регіональних ресурсів, спрямованість на реалізацію крупних інвестиційних проектів, які відповідають інтересам регіонів України і відповідних пріоритетних напрямків розвитку у сферах туризму, альтернативної енергетики, транспорту і логістики, проблем функціонування малого і середнього бізнесу.

Учасники форуму обговорювали негативний вплив на суми прямих іноземних інвестицій в Закарпатті змін у законодавчих актах щодо інвестиційного клімату.

У форумі взяли участь і представники ДПА у Закарпатській області. Зокрема, заступник голови Микола Бутенко виступив на пленарному засіданні форуму із доповіддю про новації в податковому законодавстві, які чекають платників податків із впровадженням Податкового кодексу.

На засіданні однієї із секцій щодо розвитку малого і середнього бізнесу Микола Бутенко у своєму виступі проаналізував вклад малого та середнього бізнесу у формуванні місцевих бюджетів Закарпатської області, навів позитивну динаміку в реєстрації новостворених суб’єктів підприємницької діяльності.

У роботі форуму взяли участь представники міністерств, держмитслужби, Державної служби туризму та курортів, Державного агентства України з інвестицій та інновацій, а також обласної влади, дипломатичного та депутатського корпусів нашого краю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також