В Ужгороді ледь не повторилася "дніпропетровська трагедія"

16
0

Як повідомляє один із обласних інформаційних сайтів, в Ужгороді дві багатоповерхівки на вулиці Докучаєва могли злетіти в повітря. Трагедії вдалося уникнути. Допомогла чиста випадковість. Один з мешканців будинку заглянув в підвал і побачивши затоплення під електрощитову, негайно зателефонував в ужгородський "Енергонагляд". Електрика у двох будинках відключили відразу ...

Електрики, які виїхали на місце аварії, констатували факт: ще б кілька годин зволікання і дві багатоповерхівки могли б, якщо не влетіти в повітря, то величезний пожежа із сплячими мешканцями будинків був би гарантований.

Електрика було відключено 20 лютого близько 20 годин на двох багатоповерхівках. Ця будівля 5-поверхівки, розташоване фасадом до вулиці Собранецькій (навпроти супермаркету "Дастор"), і другий будинок 5-поверхівки, розташоване під кутом 90 градусів, по вулиці Докучаєва.

Про затоплення в підвалах того вечора знали не всі мешканці багатоповерхівок. Їм повідомили про це на наступний ранок. А багато ужгородці дізналися про це, коли кілька машин МНСників приїхали викачувати воду з підвалів будинків.

Працювали рятувальники майже цілий день. До вечора вдалося викачати воду з підвалів за допомогою пожежних машин. І лише вранці у понеділок, 22 лютого, ужгородський "Енегонадзор" включив світло близько 10 годин.

Питання до КП "Водоканал": чому і за що жителі міста Ужгород платять комунальні послуги цим чиновникам, якщо вони навіть в екстрених ситуаціях не виконують свою роботу?

Тим більше, що плата за каналізацію та водовідведення в Ужгороді не маленька!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також