В Ужгороді машина ледь не збила дитину, яка неочікувано вибігла на проїжджу частину (ВІДЕО)

9
6

Запис з відеореєстратора виклав в соцмережі ужгородець Іштван Молнар.

На відео видно, як маленька дівчинка неочікувано вибігає з боку тротуару на проїжджу частину дороги, ледь не потрапивши під колеса автомобіля. Варто зазначити, що все це відбулось на Проспекті Свободи, який є однією з найзавантаженіших машинами вулиць в обласному центрі.

«Где её мать?? Сказать что я весь похолодел, это ничего не сказать!!», - написав емоційно Іштван Молнар, коментуючи завантажене відео.

Як це відбулось – дивіться у відеозаписі.

Mukachevo.net 

Коментарі

1
1

Діти, п'яні і велосипедисти завжди непередбачувані, гірше тільки п'яна дитина на велосипеді :)

А
Андрій

Штрафувати то добре... але скажіть якого (...) дитина перебігала чотири смуги? Батьків треба штрафувати!!!

R
rem

В місті треба ставити знак обмеження швидкості 50 км/год, а (подекуди і 40 км/год) - і штрафувати за 55 км/год сумою 1000 грн з наростаючим. Бо зараз ніби діє правило 60, а реально 20-30% авто їздить містом 80-100 км/год. 95% шоферів звикло б до нових правил за 1 тиждень. З цим народом по іншому не можна.

П
Пончі

Взагалі там далі на Проспекті через припарковані справа машини толком не видно навіть пішохідні переходи, особливо якщо стоїть якийсь джип чи бус, постійно проїжджаю на стрьомі, шо хтось вибіжить із-за машини. Поліція, ганяйте мало, паркуватися ближче 10 м до пішоходного переходу і так заборонено, але на Проспекті там взагалі критично небезпечно.

П
Пончі

Ну це жесть, звичайно, там не кожен дорослий насмілиться перебігти дорогу, а тут дитина. Наочний приклад, чому в населеному пункті бажано рухатися зі швидкістю не більше 50-60 км/год.

ІП
Іштван Пал

Яка це минайска . Треба уточняти перед тим як писати. Це проспект свободи біля фокстрота.

Читайте також