В Ужгороді мітингувальники вирушили до будівлі обласної міліції (+ФОТО)

5
6

Близько 100 активістів направилися до будівлі управління МВС у Закарпатській області.

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net з місця події, у планах активістів викликати до розмови головного міліціонера Закарпатті, Василя Варцабу.

Вони планують взнати, чи будуть відправлені силовики з Закарпаття до Києва, та чи буде міліція взагалі реагувати на те, що зараз відбувається у Києві.

Вони проясть Василя Варцабу дати обіцянку, що силовики не використовуватимуть зброю проти закарпатців і дав звіт про роботу міліції

Нагадаємо, Блокування Ради переросло у збройне повстання між активістами та "Беркутом"

Коментарі

Р
руся

Думаю, що мітингуючі хочуть створити нові сім'ї де є ТАТО 1 і ТАТО 2, МАМА 1 і МАМА 2,3,4...

В
вам

одне з трьох: або ви дебіли або проплачені боти або пацкани мусорські! нормальні люди хочуть жити в нормальній країні і не бути рабами! але вам цього не зрозуміти

Ч
Читач

Діди ідіть на пари і вчиться розуму. За гроші ходити не треба і щось від когось вимагать.

С
Слов"янин

Хоч існують сітьові структури, але для мене завжди є незрозумілим, як студенети можуть бути НАСТІЛЬКИ відзомбованими, що ведуться на заклики відвертих авантюристів. Романтика романтикою, але має бути присутній і розум... Втім "Болонська" система освіти зробила свою справу. Нині її результати ми бачимо на вулицях, де правлчим бал дегенератам ніхто не здатен нічого сказати... Ці студенти поступали за гроші, і відповідно "бунтують" за гроші.

Д
Джузеппе

Хто ви такы щоб шось вимагати????

Ж
Жека

Таке враження,що для вас Варцаба Артист,а не Силовик!Доки він буде терпіти ваші клоунади!

Читайте також