В Ужгороді молодь розфарбувала стіни спального району яскравими графіті (ФОТО, ВІДЕО)

53
7

Хлопці з арт-проекту «CansUp» не просто розмалювали обшарпані стіни трьох багатоповерхівок в Новому районі, але й розповіли мешканцями про саму культуру графіті.

"CansUp!" – це проект, який має за мету популяризувати графіті, яке є одним із елементів Хіп-Хоп культури взагалі.

Водночас, "CansUp!" має на меті сформувати у пересічних громадян позитивне і зовсім інше розуміння цього виду мистецтва, засуджуючи вандалізм та не підтримуючи псування міської архітектури та майна.

Поряд з цим, "CansUp!" демонструє прикрашання похмурих вулиць, кварталів та будинків які на них знаходяться, при цьому, дотримуючись певних стилів і канонів які існують у графіті, засвідчуючи, що графіті може бути використане для загальної користі, як для окремої вулиці, кварталу так і для міста загалом, повідомляється на офіційній сторінці проекту в соцмережі.

Мukachevo.net

Коментарі

МП
моряк папай

Я вас вітаю.На фразу "БЫТЬ ДОБРУ" стільки негативних відгуків,що ви саму суть і ідею пропускаєте біля свого взору *тому що то на РАСІЙСКІЙ*,і в мистецтві знайшли політичний гачок. Всі кричать про зазомбованість москалів, а самі не бачать як на звичайні букви якими написана чи ненайдобріша фраза,накинулись і почали розкачувати. Дійсно, требо було щоб той художник написав патріотично"ПТН ПНХ" , це і культурно,і гідно,і діти дивлячись на той надпис росли б відданними євроінтегрованими культурнопідкованими людьми).

К
Коментатор

А на рахунок "Быть Добру" шо вам не любиться? У нас на закарпатті мультинаціональний контингент , коли собі на сторінках пишите на англійському чи на другій іноземній мові то добре!? Якщо людина пише на російській мові то не значіть що він "кацап" і обожнює росію.

К
Коментатор

Но , хай ліпше будуть страшні, покоцані і сіро-грязні дома як при "савдєпі" Радуйтеся шо шось роблять , щось яскраве,а не 3.14здіть лиш в коментах

1
123sqwer

йсе лем початок, зараза має властивостi множитися.Ось як почнуть фарбувати всьо пiдряд в тому числi вашi домiвки, паркани, вагони, переходи. Xто їздив за кордон той бачив, знає що йсе хворота за яку полiцiя там може виписати добрий штраф. Мiсцевi органи тратять великi грошi щоб привести впорядок и придати натурального погляду на ту чи iншу споруду, чи вагон метро, ци нам йсе лише хибить, спустiться на землю. Якщо вiн художник най малює на папiр та робить виставки, якщо малювати стiни най погоджують з архiтектуров або власником.

7
780

Хіппі, панки, графіті... Це все дегенеративні рухи. А болвани дувавуть, ож то є дуже круто.

ДУ
До ужгородців

Чи не пора знайти достойну заміну назви вулиці.Графа російської імперії нехай почитають в Росії а в Ужгороді є свої знаменитості. Так що " бить добру" замінити назву в.Бестужева на іншу.А той що писав він просто ігнорує державну мову ,чи графіті має національну приналежність ?

Д
дибіли

"БЫТЬ ДОБРУ" ? Бути добру правильно, кацапня блін.. треба йти зафарбувати нафіг.

Читайте також