В Ужгороді молоді люди стрибали на капоті автомобіля ДАІ

14
13

Хуліганам доведеться відповідати за пошкодження капоту та лобового скла на службовому автомобілі працівників ДАІ

Випадок стався вчора, близько 21:30 години неподалік міськвідділу міліції Ужгорода. Працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль та відійли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків – один з них стрибав на капоті їхнього автомобіля, інший фотографував, а третій стояв та дивився. В результаті чого пошкоджено капот та лобове скло на службовому автомобілі ДАІ.

Побачивши даішників, щоб уникнути відповідальності горе-приятелі намагалися втекти. Однак, втікачів було затримано і запрошено до Ужгородського міськвідділу міліції для подальшого з’ясування всіх обставин даної події, та для встановлення їх особистостей. Ними виявилися троє місцевих мешканців, двом з них 19 років, третьому - 18. Вони розповіли, що того дня відпочивали в одному з кафе міста і звісно - випили. Йшли по дорозі додому та побачили припаркований автомобіль ДАІ, вирішили сфотографуватися на ньому. При цьому побилися об заклад, що за це їм нічого не буде. Молоді люди ніяк не очікували, що їх побачать і їм доведеться втікати.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом), санкцією якої передбачено накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Наразі встановлюється сума завданого збитку протиправними діями молодиків. Хулігани спілкуються з міліціонерами. Слідство триває. Крапку в цій справі поставить суд, повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Коментарі

3
321

Забув додати. А у області є така служба ДАІ, що у них поголовам ходять, хто ними керує??? О це МАЖОР!!!

3
321

Підтримую Влада 1. Їх треба показувати всьому чесному народу. Бо ці "мажори" уже задовбали конкретно. Люди бобрі Ви думаєте, що це зробили якісь прості-роботящі хлопці з села? Ні-це зробила золота "недоторкана-НАГЛЮЧА" молодь, яка відбилася від рук, як батьків, так і суспільства в цілому, а ми мовчимо, знаємо, якщо міліція не може захистити себе, то як захистить НАС. Смішно і грішно за нас дуже терплячих. ПОКАЖІТЬ ЦИХ НЕЛЮДІВ ПО ТЕЛЕБАЧЕННЮ, щоб всі знали про них і кожен один подумає-чи тверезо, чи п"яно, чи навіть обкурено, чи можна таке робити.

Й
йончі

цікаво чи згідно правил дорожнього руху був припаркований автомобіль краще могли хлопці накакати на капот

У
ура

Службова машина потрібна гаішникам щоб комфортно повалятися, виспатися в робочий час, а комусь захотілося зробити фото. Машина ж куплена за народні гроші.

M
McMurphy

Для Влада A.C.A.B!!!!!!!!! Пацани молодці шкода шо попалися.

В1
Влад 1

В любій іншій європейській державі не лише в інтернеті, а й в газетах і по телебаченню показали б не один раз цих клоунів, Лише не в нас! Тому що все ще існує рабсько-берієвська психологія надмірної таємності. Чого таїтися, панове працівники міліції? Йдіть до людей не лише на показусі по вказівці зверху, як то було після врадієвських подій, коли всі міліцейські високі чини раптом "дружно побігли в народ"... Йдіть до людей, показуючи людям і таких ось громадян, які заважають спокою мешканцям нашого міста. Це дуже важливий напрямок роботи по профілактиці правопорушень, повірте !!! Чи буде критися "за таємницею слідства"?

В
Влад

Шановні працівники міліції! Просимо Вас, напишіть прізвища, імена та по-батькові цих зловмисників, опублікуйте фотографії, щоб іншим було не повадно. Вас брудом можуть в ЗМІ обливати, часто незаслужено, а ви чому правди боїтеся ? Невже це заборонено законом ? О П У Б Л І К У Й Т Е !!! Якщо ви цього не зробите, вам і далі "накладати" на голову будуть

В
вуйко

123 ХТО ВОНИ? :))) Вони - придурки

Р
роб

Дебіли

Р
Роб

Далбайоби!

Г
Гость

лучше бы за цыганями ганялись... http://uzhgorod-ua.com/view_post.php?id=4253

V
vas

Герої

1
123

ХТО ВОНИ? :)))

Читайте також