В Ужгороді молодого хлопця облили невідомою речовиною, він може осліпнути (ВІДЕО)

6
11

Як інформує 21 канал, інцидент стався у четвер, 25 січня поблизу одного із закладів обласного центру на вулиці 8 березня.

Сліди речовини досі видні на дверях кафе, звідки виходив під час інциденту молодий хлопець, коли його невідомий облив рідиною.

Хлопця госпіталізували до реанімації, ситуація з зором у нього – критична. Постраждалого переводять до Одеси до центру мікрохірургії ока, де фахівці будуть боротися за зір жертви.

Інцидентом також займаються правоохоронці, й нападнику "світить" від 5 до 8 років за важкі тілесні ушкодження.

Інші подробиці дивіться у сюжеті телеканалу.

Коментарі

ДЄ
до Євген (2)

Продовжую. І за дотриманням всього цього держава суворо слідкує і миттєво жорстко наказує за порушення. От з кого треба брати приклад як захищати національні інтереси, а не слухати "сусідів", бо їм щось не подобається що ми робимо ВСЕРЕДИНІ СВОЄЇ КРАЇНИ.

ДЄ
до Євген

Я не з редакції але хотів би відповісти. А що вам не подобається? З якого дива ви вирішили що коментарі на цьому сайті то громадський майданчик для ваших висловлювань? І в Конституції яку ви зовсім недоречно тут приплели ніде не має що на будь-якому сайті вам мають надавати слово. Створіть свій сайт/газету/блог і висловлюйтесь, вам ніхто не заважає. А тут ви таких прав не маєте. А що до суті питання, про мови то дуже правильно Латвія зробила. Будь яка унітарна країна захищає свою мову, бо то стратегічне питання. Зверніть увагу на Францію - одна з основних країн ЄС не ратифікувала трикляту хартію яку януковощ ратифікував з подачі путіна. Французи вважають що ця хартія суперечить їх конституції і становить загрозу національним інтересам Франції. Більше того у Франції ви ніде не зустрінете вивіски не на французькій мові, або чужого прапора на органах державної влади. На радіо/телебаченні 70% це французька, освіта ТІЛЬКИ французькою, кінотеатри - 100% дубляж французькою.

Є
Євген

То Редакція 27.01.2018 10:45 насмілиться дати відверту відповідь на лист на адресу editor@mukachevo.net від 24 січ, 14:27 Шановний ім'ярек! 21.01.2018 у публікації "Україну не згадали в резолюції ПАРЄ про мови меншин" http://www.mukachevo.net/ua/news/view/313367 мій коментар = "Авжеж! І Латвію не згадали, чий Кабінет міністрів схвалив поступове переведення на навчання в загальноосвітніх навчальних закладах тільки латиською мовою починаючи з 1 вересня 2019 року про що повідомило Delfi." джерело - http://rus.delfi.ee/daily/abroad/pravitelstvo-latvii-odobrilo-perevod-vseh-shkol-na-gosyazyk-s-10-klassa-tolko-na-latyshskom?id=80880503 було піддано під дію "Очікує модерації" і видалено у підсумку. Вважаю дії Ваших підлеглих такими, що порушують мої Конституційні права на свободу слова, а Вас, як посадову особу, персонально відповідальним за цензуру відповідно до чинного законодавства. З повагою, Євген?! Заціпило, модератори ?!!!

Р
Редакція

Перепрошуємо за одруківки, і дякуємо пану Володимиру за підказки. Все виправили. Ми також прагнемо, аби наші новини були "чистими", але не завжди це виходить. Будемо вдячні нашим читачам за розуміння й подібні підказки з приводу помилок.

В
Володя

До хакИра- я не перечитую по 5 разів, просто неприємно читати статті з помилками в тексті, бо часто стаття,написана з помилками,втрачає зміст.

М
мукачівець

грамотність не мусай мати,главноє знати файно балогам лизати гузиці

О
Отто

Нормальних журналістів уже виїли з редакції,нема кому робити,тому і беруть людей недоучених.

Х
хакир

Це тільки Валодя ,працюючи з клавіатурою, по 5 разів перечитує судьбоносні документи типу цієї статті

ДВ
До Володі

У них нові кадри - освіту від них не вимагали.

В
Володя

В статті купа помилок- "Сліди на речовині досі видні на дверях" "Хлопці госпіталізували до реанімації" "Пепеводять до Одеси до центру" "Й нападнику загрожує"

R
rembo

Kos' znae shto vto za rozborky buly?

Читайте також